Marináda z mexického koření se používá ke kořenění pikantních grilovaných masových specialit, na ragú a krájená masa připravovaná na pánvi. Nová řada představuje požitek bez přidaného palmového oleje a hydrogenovaných tuků. Současné marinády zaujmou svou pravou chutí a za pomoci řepkového oleje dodají grilovanému jídlu chutný vzhled.
Marináda z mexického koření se používá ke kořenění pikantních grilovaných masových specialit, na ragú a krájená masa připravovaná na pánvi. Nová řada představuje požitek bez přidaného palmového oleje a hydrogenovaných tuků. Současné marinády zaujmou svou pravou chutí a za pomoci řepkového oleje dodají grilovanému jídlu chutný vzhled.
Marináda je vhodná pro drůbež, ryby a k hovězímu a vepřovému masu.
Upozornění: Marináda obsahuje rostlinné oleje, není tak vhodné maso grilovat na přímém plamenu.
OG - bez glutamátu
Složení: Řepkový olej, koření, jedlá sůl, granulovaný bujón (koření, sůl, slunečnicový olej), dextróza, extrakty koření.
Dávkování: 70-100 g/kg
Marináda je vhodná na přípravu 3-4 kg masa.