MULTIBAR   90/50 GOTHAJSKY SAL.  VAZ
Novinka

MULTIBAR 90/50 GOTHAJSKY SAL. VAZ

Skladem > 20 ks
8. 12. u vás
Ihned k odběru na 2 prodejnách
9,68 Kč
8 Kč bez DPH
Férová cena
Našli jste někde lepší cenu?
Kontaktujte nás a cenu dorovnáme.
Kód produktu: 9200139F

Polyamidový smršťovatelný obal na gothajský salám.

5 vrstvé polyamidové obaly Multibar svými vlastnostmi splňují téměř všechny požadavky výrobců masného průmyslu.

Charakteristické vlastnosti obalu MultiBar:
• stálost kalibru a stabilita tvaru
• vynikající smršťovací vlastnosti
• excelentní barierové vlastnosti proti prostupu vodních par a kyslíku
• vynikající přilnavost při zachování výborné loupatelnosti
• nádherné barvy, vícevrstvá technologie výroby obalů umožňuje propůjčit těmto obalům širokou paletu nádherných barev a jejich nejrůznějších odstínů, vše je možné umocnit 6 - 8 barevným oboustranným potiskem

Doporučení ke zpracování
Máčení - Roubíky až do máčení musí být uchovávány v uzavřených plastových pytlích, doba máčení cca 30 min. přířezy, 40 min. roubíky, teplota vody cca 10 °C (při vysokém stupni řásnění a celoplošném potisku je nutné prodloužit dobu máčení až na 60 min.).

Plnění a uzavírání - Roubík otevíráme na straně barevného klipu a plníme na doporučený plnící kalibr. Uzavírání se provádí na běžných klipovacích strojích. Nutno dbát na správnou velikost klipů. Plnící trubka by měla být o něco menší než je otvor v roubíku. Vaření/chlazení-Vařit na požadovanou teplotu v jádře, poté zchladit sprchováním na teplotu v jádře (< 25°C). Vyvarovat se rychlému zchlazení a umístění v chladírenských boxech u ventilátorů.

Skladování - Skladovat vždy v originálním kartonu v chladu a na suchém místě. Obaly chránit před mrazem. Při dodržení těchto doporučení je garanční doba na funkčnost těchto obalů 36 měsíců.

Celý popis

Technické parametry

Barva:
červená
Délka:
500 mm
Konfekce:
přířez
Materiál:
Polyamid
S potiskem / bez potisku:
Gothajský salám
Průměr:
90 mm
Typ:
varný
Druh masného výrobku:
salámy
Název masného výrobku:
gothajský salám
Všechny parametry

Články