Pro zpracování masa a zachování vysokého hygienického standardu jsme výrobnu v Jenči vybavili od přijmu masa do bourárny až po expedici.
Amaso v Jenči je velkoobchod s masem, kde se dohlíží na kvalitu konkrétních kusů dobytka. Firma se může pochlubit e-shopem, na němž nabízí své masné výrobky, což není v České republice zcela typické. Zboží je určeno jak pro restaurace, kam společnost dováží, tak pro koncového zákazníka.
Pro zpracování masa a zachování vysokého hygienického standardu jsme výrobnu v Jenči vybavili od přijmu masa do bourárny po expedici elektrohydraulickou manipulační rukou SCF, dráhou MD 100, elevátorem k dráze MD 100, bourárenskou linkou a visutým mostem NETTO HBS 200 g. Amaso pracuje s řezačkou masa ME 130 a kutru od značky Seydelmann. Masivní celonerezový kutr o objemu 120 l má vyhazovač i pro tekuté dílo.
Jak jsme se výše zmínili, je vždy nutné udržet vysoký hygienický standard. Výrobna se proto neobejde bez sušičky vzduchu KSO 0020 AP, kompresoru SKS 9/150, jednostranné sušičky obuvi BD 1-10, mytí zástěr/podrážek MSZO-40, nástěnného sterilizátoru na ruce, integrovaného 2 kW chlazení pro fermentovanou výrobu, přístroje na sterilizaci s oběhem, sterilizátoru hygienických košů na nože, chladicí skříně Asber ECP-1402 a dalšího drobného příslušenství.
„Jsme rádi, že jsme do společnosti Amaso dodali profesionální technologii pro komplexní fungování. Děkujeme za dlouhodobou spolupráci!“ Ing. Pavel Dvořák MASO-PROFIT