Restaurace s kvalitní nabídkou

Majitel bistra Jan Landa pochází z řeznické rodiny, která se pyšní stoletou tradicí. Stylové bistro doplňuje dvě řeznictví, která už Landa provozuje v České lípě a Novém Boru. Samotné bistro funguje jako spojení bohatých zkušeností šéfkuchaře Martina Dvořáka a Landových prvotřídních masných produktů.

Prostory se dělí na přízemí, které se pyšní moderním interiérem, a na neméně stylové první patro. Obě části propojují dva výtahy, jeden pro provozní potřeby a druhý pro hosty. Prostor přízemí je otevřený a světlý. Jeho součástí je i front cooking. Zákazník tak může kuchaři vidět doslova pod ruce. Devizou podniku je mimo jiné neotřelý design zmiňovaného interiéru, který v sobě snoubí moderní technologie s tradičním sklářstvím.

K dílu jsme ruku přiložili i my. „Spolupráce probíhala výborně, s výsledkem jsme spokojení“ říká projektový manažer MASO-PROFITu Petr Neumann. Dodávali jsme například konvektomaty SCC 101 značky Rational, multifunkční pánve VCC 112L nebo výdejní linku se zápultím NEZA.

_DSC1625.jpg
_DSC1634.jpg
_DSC1628.jpg
_DSC1639.jpg
_DSC1623.jpg
_DSC1624.jpg
_DSC1638.jpg
_DSC1616.jpg
_DSC1609.jpg
_DSC1619.jpg
_DSC1621.jpg
_DSC1611.jpg
_DSC1608.jpg
_DSC1610.jpg
Potřebujete s něčím poradit? Napište nám.