Píše se rok 1997 a v Praze vzniká rodinná italská restaurace Trattoria Cicala. Tato restaurace je situována přímo v centru Prahy, nedaleko Václavského náměstí a Národního muzea. Svým zákazníkům se snaží poskytnout oázu klidu a relaxace nejen nad dobrým jídlem, ale i u sklenky výběrového vína či pravého italského espressa.
Kuchyně zachovává a ctí zejména starořímské recepty, s jejichž přípravou pomáhají zařízení dodaná firmou MASO·PROFIT. Všechny suroviny se nejdříve připraví na chladicím stole ASBER GTP-7-135-20D se dřezem. Na sporáku Wok CASTA kuchař snadno a rychle osmahne, usmaží či povaří zeleninu, těstoviny, ale i maso. Těstoviny ale mohou být stejně tak dobře uvařeny v plynové varně těstovin BERTOS G9CP40. Vakuová balička HENKELMAN Jumbo 35 usnadní uchování potravin a prodlouží jejich životnost.
Ty suroviny, které kuchař pro dané pokrmy nevyužije poté odloží do 3 chladicích skříní SAVE 161SS. Páru z kuchyně odsají 3 nástropní digestoře umístěné nad varným blokem, konvektomatem a průchozí myčkou SILANOS N1300S, která hravě pomůže se znečištěným nádobím.