Realizace

Pokrmy jsou připravovány v námi dodávaném konvektomatu SCC 101 s podstavcem. S jejich převozem pomůže transportní vozík HCT 132 E. Udržet suroviny a třeba i dezerty v chladu pomohou 3 chladicí skříně GN 2/1-700 ECP-701 P a 2 chladicí skříně JUKA JK 79-027.
 

Dále jsme vybavovali:

  • nerezovými pojízdnými stoly 1 200 × 700 × 900 mm
  • pojízdnými rámovými stoly 2 000 × 750 × 1 000 mm
  • výrobníky ledu NTF SL-50-W
  • myčkou skla DWASH 40 PS
  • změkčovačem vody LT-08
  • dřezem Franke Sirius
  • baterií stolní profi eco v pákovém provedení

Nezbytně nutným příslušenstvím se také staly 3-sekcové barové a výčepní stoly (délka 2 500 mm), chladicí stůl (o délce 1 090 a 2 100 mm) a 2-sekcové barové chladicí stoly (o délce 1 580 a 1 520 mm).

Co my na to?

Ohledně návrhu projekce jsme byli osloveni v roce 2018 a se samotnou realizací jsme začali ve stejném roce, uvádí Milan Baláž, náš projektový manažer z Prahy.


 

Potřebujete s něčím poradit? Napište nám.