Celá budova je určena k pořádání konferencí a eventů a má vskutku luxusní prostory, které jsou uzpůsobeny tak, aby se hosté cítili komfortně. S tím souvisí i kuchyně, která podává jen ty nejlepší pokrmy moderní gastronomie.
Pokrmy jsou připravovány v námi dodávaném konvektomatu SCC 101 s podstavcem. S jejich převozem pomůže transportní vozík HCT 132 E. Udržet suroviny a třeba i dezerty v chladu pomohou 3 chladicí skříně GN 2/1-700 ECP-701 P a 2 chladicí skříně JUKA JK 79-027.
Dále jsme vybavovali:
Nezbytně nutným příslušenstvím se také staly 3-sekcové barové a výčepní stoly (délka 2 500 mm), chladicí stůl (o délce 1 090 a 2 100 mm) a 2-sekcové barové chladicí stoly (o délce 1 580 a 1 520 mm).
„Ohledně návrhu projekce jsme byli osloveni v roce 2018 a se samotnou realizací jsme začali ve stejném roce,“ uvádí Milan Baláž, náš projektový manažer z Prahy.