Váš košík je prázdný
Reference G&G jídelna a penzion

G&G jídelna a penzion

G & G fast food restaurace a penzion v Ostravě v Orlové ve Slezské ulici je vzhledem ke svému umístění ideálním místem pro ty, kteří jsou na cestách, touží se na chvíli zastavit a odpočinout si. Pro něco dobrého na zub si rádi zajdou i tamější obyvatelé. Fast food restaurace svým hostům nabízí rychlé občerstvení, snídaně, obědy, odpočinek u dobrého jídla, příjemné prostředí na okraji Orlové a mnohem, mnohem víc. 

„Poprvé nás oslovili v roce 2016 s prvotním záměrem vytvořit návrh projekce pro restaurační kuchyň, cukrárenskou výrobu a moderní restauraci u objektu, který zrekonstruovali a značně rozšířili. Po obdržení nabídky a nákresů bylo vše odsouhlaseno. Domluvili jsme se, že zaškolení proběhne, až bude dokončen zbytek celého objektu + restaurace. Kvůli průtahům se zbytkem stavby to trvalo skoro 1,5 roku,“ říká Jakub Pross, náš manažer obchodu z Ostravy.

„Na začátku května 2018 jsme byli opět osloveni s tím, že investor záměr změnil a restauraci nechce. Rozhodl se pro jídelnu, kde lidé dostanou hotová jídla, minutky, bagetky a zákusky. Znovu jsme dostali prostor, do kterého jsme navrhli teplý výdej, teplý i studený samoobslužný ostrov, minutkovou část, samoobslužné místo pro odběr polévek, samoobslužné místo pro balení hotových jídel s sebou, kasy pro zaplacení a chlazené vitríny pro bagety a zákusky,“ dodává Jakub Pross.

Zařízení, které jsme dodali

Nezbytným zařízením, ve kterém v jídelně připraví maso, přílohy, dezerty i pečivo se staly konvektomat RATIONAL SCC 101E 5Senses a SCC WE 61 G. Pro přípravu minutek a jiných chutných pokrmů slouží elektrická pánev 60 l. Mezitím se vyfritují v elektrické fritéze E7F18-4MS a E7F10-8M křupavé a zlatavé hranolky. Aby bylo menu kompletní, samozřejmě nesmí chybět polévka. Ta čeká na výdej v elektrickém kotlíku SB-13 13 litrů.

Rychlou přípravu zdravých pokrmů zajistí indukční Wok pánev 380 × 440 × 198 mm a dva plynové sporáky G7F6MP a G7F4M. Je libo snídani? Výborně. Nakrájená šunka na nářezovém stroji EURO 3000 je již připravena v jedné ze tří lednic SGD-500. S další přípravou pomáhají 2 roboty typu SP-22HID-E 25 l. Čistota nádobí závisí na myčkách nádobí N1300S O+M+PS a PREMIUM 50 DA.

Další nezbytné vybavení

  • Pojízdným kotlem GL120 F
  • Zmrazovač šokový BE105 T LDP
  • Balička na misky T190
  • Linka výdejní nerez 3400 × 750 × 900 mm
  • Linka výdejní nerez 2730 × 750 × 1250 mm
  • Dráha pojezdová nerez 3400 × 310 mm
  • Kotel GL 120 F


Pokrmy mají být vždy podávány na teplých talířích. Takže jakmile si hosté vezmou z ohřevného zásobníku HSH052E teplý talíř, mohou vykročit k samoobslužným vitrínám, z nichž jedna má velikost 1 050 × 700 × 1 800 mm a druhá 860 × 460 × 1 800 mm. Teplé pokrmy jsou uloženy na teplém ostrově velikosti 3 100 × 1 800 × 900 / 1 450 mm. K dispozici je ale i chlazený ostrov 3 100 × 1 800 × 900 / 1 450 mm. Nakonec se vše zaúčtuje na dvou nerezových pokladnách.

Doplňky a příslušenství

Kuchyň jsme také vybavili dalším zařízením a doplňky jako jsou stoly, vany, zákryty, skříně, regály, police, gastronádoby, lžíce a zástěry. 

Celou akci firma MASO·PROFIT dokončila v srpnu roku 2018. „Kompletně jsme zaškolili personál a investor restauraci otevřel v listopadu téhož roku. S naší prací byl velice spokojen. Momentálně spolu chceme otevřít další v podstatě totožný projekt, ale v jiném městě,“ říká Jakub Pross na závěr.

Zpět do referencí

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Další informace