Pro Hotel Hilton jsme v MASO-PROFIT vybavovali zázemí jejich kuchyně, aby zůstal zachován perfekcionismus jejich způsobu přípravy a servírování pokrmů.
Hotel s adresou Pobřežní 311 na pražském Karlíně otevřel v roce 1989 jako Hotel Praha Atrium. Název byl inspirován proskleným atriem vestavěným ve středu budovy. Do správy řetězce Hilton přechází stavba v roce 1991 a svou slavnou éru začíná 2004 po miliardové rekonstrukci.
Hilton píše historii špičkového hotelnictví 92 let a jeho služby najdete v 72 destinacích světa. Synonymem značky Hilton je především luxus, inovace služeb a vysoký standard služeb.
Pro Hotel Hilton jsme v MASO-PROFIT vybavovali zázemí jejich kuchyně, aby zůstal zachován perfekcionismus jejich způsobu přípravy a servírování pokrmů.
Konvektomat RATIONAL SCC 202 jsme doporučili pro jeho vysokou kapacitu, maximální výkon a široké možnosti nastavení včetně vlastních programů. Jde o energeticky úsporný a velmi široce využitelný konvektomat s jednoduchou obsluhou a propracovanou technologií pro uchování vynikajících kvalit připravovaných jídel. RATIONAL SCC 202 jsme instalovali v množství tří kusů, jak odpovídá vytížení kuchyně.
Pečené, smažené, dušené i vařené pokrmy teď v Hiltonu snadno připraví na tlakové pánvi VCC o objemu 150 l. Kromě přesné kontroly a signalizace hotových pokrmů umožňuje pánev také přípravu přes noc, a to zcela automaticky.
Příprava surovin a ingrediencí je pro personál hotelu Hilton teď mnohem pohodlnější a rychlejší díky nastavitelné výšce a třídicím přepravkám pod pracovní deskou nerezového stolu. Zavážecí vozík je v hotelovém provozu s obdobným vytížením nutností. My jsme pro Hilton vybrali model od RATIONAL s optimalizovanou zásuvnou výškou a tichým chodem během přemisťování. Vozík (2700x1200x1600) s kapacitou pro uložení až 120 talířů disponuje termo obalem pro udržení správné teploty pokrmů. Seznam vybavení uzavírá vstupní stůl umožňující průchod k myčce.