Tato restaurace Znojemského městského pivovaru je mezi zákazníky vyhlášená svoji tradiční českou kuchyní, která chutná jako od maminky, a samozřejmě pivem.
Tato restaurace Znojemského městského pivovaru je mezi zákazníky vyhlášená svoji tradiční českou kuchyní, která chutná jako od maminky, a samozřejmě pivem. Kuchyně svým charakterem rozhodně nezapře pivovarskou restauraci. V kuchyni vaří především z lokálních surovin. A čím více se mohou chlubit? Například tím, že mají nejpěknější venkovní zahrádku ve Znojmě.
„Osloveni ohledně vypracování návrhu projekce jsme byli v dubnu roku 2016. Realizace započala v červenci roku 2016,“ říká Pavel Tomandl, náš projektový manažer z Prahy.
Restaurace Městského pivovaru HoZpoda je rozdělena na dva varné bloky. Varný blok číslo 1 jsme vybavili plynovým sporákem G7F4BP, aby bylo na čem uvařit polévku. Plynová grilovací plotna G7FL4B/CR zase pomůže s přípravou grilovaného masa. V elektrické stolní fritéze 2 × 10 litrů s výpustí se zatím vyfritují hranolky a veškerou páru odsaje nástěnná digestoř, včetně filtrů a osvětlení. Bude-li potřeba některou z potravin udržet v chladu, zajisté pomůže chlazená podestavba BERTOS s 2× zásuvkovým setem ½ a podstolová mraznička s nerezovým digitálním ukazatelem.
Nezbytným příslušenstvím se stala také stolní digitální váha, stojánková baterie, nerezové regály, pracovní stoly, police, podstavce a lednice.