Česká tradice

Tato restaurace Znojemského městského pivovaru je mezi zákazníky vyhlášená svoji tradiční českou kuchyní, která chutná jako od maminky, a samozřejmě pivem. Kuchyně svým charakterem rozhodně nezapře pivovarskou restauraci. V kuchyni vaří především z lokálních surovin. A čím více se mohou chlubit? Například tím, že mají nejpěknější venkovní zahrádku ve Znojmě. 

Co my na to?

Osloveni ohledně vypracování návrhu projekce jsme byli v dubnu roku 2016. Realizace započala v červenci roku 2016, říká Pavel Tomandl, náš projektový manažer z Prahy.

Co jsme dodali?

Restaurace Městského pivovaru HoZpoda je rozdělena na dva varné bloky. Varný blok číslo 1 jsme vybavili plynovým sporákem G7F4BP, aby bylo na čem uvařit polévku. Plynová grilovací plotna G7FL4B/CR zase pomůže s přípravou grilovaného masa. V elektrické stolní fritéze 2 × 10 litrů s výpustí se zatím vyfritují hranolky a veškerou páru odsaje nástěnná digestoř, včetně filtrů a osvětlení. Bude-li potřeba některou z potravin udržet v chladu, zajisté pomůže chlazená podestavba BERTOS s 2× zásuvkovým setem ½ a podstolová mraznička s nerezovým digitálním ukazatelem.

  • Univerzální robot SPAR SP200, objem kotlíku 19 l
  • Mlýnek na maso k robotu VH12 HLM
  • Pracovní stůl z nerezové oceli
  • Lednice podstolová z nerezové oceli

Další dodaná zařízení

  • × pracovní stůl z nerezové oceli
  • Tlaková sprcha s ramínkem
  • Regál na černé nádobí
  • Robot Coupe CL50E
  • Výrobník kostkového ledu NTF SL35
  • Hranolkovací disk 8 × 8
  • Sada 4 disků ke krouhači Robot Coupe

Nezbytným příslušenstvím se stala také stolní digitální váha, stojánková baterie, nerezové regály, pracovní stoly, police, podstavce a lednice.

Potřebujete s něčím poradit? Napište nám.