Pracovali jsme na vybavování celkem tří bister s masnými pokrmy v pražské Dlouhé a Myslíkově ulici a v Brně.
Bistro Meat Vandals v Myslíkové ulici je vlastně pokračováním činnosti party masných nadšenců, kteří dříve působili na Smíchovské náplavce, v Manifesto Marketu a na různých food festivalech.
Jejich nabídka v podstatě stojí na sendvičích s pastrami a trhaném hovězím. Úzký sortiment nahrává kvalitě, na kterou se vandalové zaměřují. Spojili jsme s nimi, aby jim šla práce co nejvíc od ruky.
Za realizaci kamenného bistra je zodpovědný manažer MASO-PROFITu Pavel Tomandl. Dodané stroje a pomůcky jsme společně vybrali tak, aby zajistily co nejefektivnější chod kuchyně, a přispěly tak ke kvalitě, na které si vandalové tolik zakládají.
Posléze jsme realizovali další dvě pobočky, jednu v pražské Dlouhé ulici a druhou v Běhounské ulici v Brně.