Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Stávající prodejna z počátku 90. let prošla rekonstrukcí
Konvektomat RATIONAL SCC 202 jsme doporučili pro jeho vysokou kapacitu, maximální výkon a široké možnosti nastavení včetně vlastních programů. Jde o energeticky úsporný a velmi široce využitelný konvektomat s jednoduchou obsluhou a propracovanou technologií pro uchování vynikajících kvalit připravovaných jídel. RATIONAL SCC 202 jsme instalovali v množství tří kusů, jak odpovídá vytížení kuchyně.
Pečené, smažené, dušené i vařené pokrmy teď v Hiltonu snadno připraví na tlakové pánvi VCC o objemu 150 l. Kromě přesné kontroly a signalizace hotových pokrmů umožňuje pánev také přípravu přes noc, a to zcela automaticky.
Příprava surovin a ingrediencí je pro personál hotelu Hilton teď mnohem pohodlnější a rychlejší díky nastavitelné výšce a třídicím přepravkám pod pracovní deskou nerezového stolu. Zavážecí vozík je v hotelovém provozu s obdobným vytížením nutností. My jsme pro Hilton vybrali model od RATIONAL s optimalizovanou zásuvnou výškou a tichým chodem během přemisťování. Vozík (2700x1200x1600) s kapacitou pro uložení až 120 talířů disponuje termo obalem pro udržení správné teploty pokrmů. Seznam vybavení uzavírá vstupní stůl umožňující průchod k myčce.
Moderní a elegantní prostor odpovídající dnešním požadavkům zákazníků. Projekt vycházející z původního rozmístění doplněn o teplý úsek, celá prodejna vybavena sestavou chladících vitrín Criocabin Enixe.