Stávající prodejna z počátku 90. let prošla rekonstrukcí
Konvektomat RATIONAL SCC 202 jsme doporučili pro jeho vysokou kapacitu, maximální výkon a široké možnosti nastavení včetně vlastních programů. Jde o energeticky úsporný a velmi široce využitelný konvektomat s jednoduchou obsluhou a propracovanou technologií pro uchování vynikajících kvalit připravovaných jídel. RATIONAL SCC 202 jsme instalovali v množství tří kusů, jak odpovídá vytížení kuchyně.
Pečené, smažené, dušené i vařené pokrmy teď v Hiltonu snadno připraví na tlakové pánvi VCC o objemu 150 l. Kromě přesné kontroly a signalizace hotových pokrmů umožňuje pánev také přípravu přes noc, a to zcela automaticky.
Příprava surovin a ingrediencí je pro personál hotelu Hilton teď mnohem pohodlnější a rychlejší díky nastavitelné výšce a třídicím přepravkám pod pracovní deskou nerezového stolu. Zavážecí vozík je v hotelovém provozu s obdobným vytížením nutností. My jsme pro Hilton vybrali model od RATIONAL s optimalizovanou zásuvnou výškou a tichým chodem během přemisťování. Vozík (2700x1200x1600) s kapacitou pro uložení až 120 talířů disponuje termo obalem pro udržení správné teploty pokrmů. Seznam vybavení uzavírá vstupní stůl umožňující průchod k myčce.
Moderní a elegantní prostor odpovídající dnešním požadavkům zákazníků. Projekt vycházející z původního rozmístění doplněn o teplý úsek, celá prodejna vybavena sestavou chladících vitrín Criocabin Enixe.