Kebab, který miluje celá Praha

Gemüse Corner Kebab na Podolském nábřeží je podnik, který si zakládá na prodeji kebabu z plnohodnotných surovin. Provoz odstartoval v létě roku 2019 a jeho kvality si brzy všimli známí foodblogeři jako například Lukáš Hejlík.

Nabídka kvalitního kebabu Pražany zaujala, a Gemüse Corner Kebab se tak brzo stal jedním z nejvyhledávanějších místních street foodových prodejen, o čemž svědčí i článek v prestižním časopisu Forbes, který detailně popisuje příběh o jeho založení. Majitelé zanedlouho otevřeli druhou pobočku v Rumunské ulici, která funguje i s místy k sezení. 

MASO-PROFIT do obou poboček dodal kompletní vybavení včetně konvektomatů, grilů a kontaktních grilů, lednic a chladicích skříní, fritéz a drobných potřeb. 

PHOTO-2022-10-13-12-31-50.jpg
Potřebujete s něčím poradit? Napište nám.