Tým MASO-PROFITu dodal do dvou poboček kebabového fastfoodu kompletní vybavení, které zahrnuje konvektomaty Rational, grily Potis, fritézy a kontaktní grily Fiamma, chladicí skříně Saladeta, lednice Liebherr a drobný inventář včetně gastronádob a nožů.
Gemüse Corner Kebab na Podolském nábřeží je podnik, který si zakládá na prodeji kebabu z plnohodnotných surovin. Provoz odstartoval v létě roku 2019 a jeho kvality si brzy všimli známí foodblogeři jako například Lukáš Hejlík.
Nabídka kvalitního kebabu Pražany zaujala, a Gemüse Corner Kebab se tak brzo stal jedním z nejvyhledávanějších místních street foodových prodejen, o čemž svědčí i článek v prestižním časopisu Forbes, který detailně popisuje příběh o jeho založení. Majitelé zanedlouho otevřeli druhou pobočku v Rumunské ulici, která funguje i s místy k sezení.
MASO-PROFIT do obou poboček dodal kompletní vybavení včetně konvektomatů, grilů a kontaktních grilů, lednic a chladicích skříní, fritéz a drobných potřeb.