Jak jsme provozovnu vybavili?

S návrhem realizace jsme začali v říjnu roku 2017 a s realizací jako takovou poté v květnu roku 2018,“ uvádí Pavel Tomandl, náš projektový manažer z Prahy.

Na pobočce v Jindřišské ulici, kterou jsme vybavovali, při vaření zaměstnancům s odsáváním par pomáhá závěsná digestoř vč. tukových filtrů a osvětlení.

Vychlazené pití k zákazníkům míří přímo z chladicí nápojové skříně SAVE SGD-300.

V bistru s provozem také pomáhá chladicí skříň ECP-701 Asber 700 l (GN 2/1), dva chlazené stoly Asber linie 700–2 sekce + zásuvky a 3 sekce + zásuvky + dřez vlevo.

Další stroje které jsme dodávali

  • Stolní baterie, profi – pákové provedení.
  • Balička H MINI JUMBO RV
  • Skříň mrazicí GN 2/1-700 ECN-701 P
  • Chladicí skříň ECP 701 Asber 700 l
  • Myčka nádobí a skla dvouplášťová N700 DIGIT
  • Pracovní stůl PS a pracovní stůl s dřezem
  • Sprcha s ramínkem STAR 120

V provozu také značně pomáhají 2 skříňové stoly SS 42, chladicí vitrína SAVE CDBS-80 l, chladicí stůl SALADETA S-1370, skříňový stůl SS a skříňový stůl s integrovanou nástavbou
na 3× GN 1/6, dále chladicí stůl MS-901D4 a nástavba na 5× GN 1/6.

Potřebujete s něčím poradit? Napište nám.