menu

Řeznické nože

Při zpracovávání masa se bez profesionálních řeznických nožů neobejdete. Usnadňují práci řezníkům, pracovníkům v gastroprovozech, své uplatnění ale najdou i v domácnostech. V ideálním případě si pořiďte celou sadu řeznických nožů, jejíž součástí budou jednotlivé druhy nožů podle fáze zpracování masa, jako je vykrvovací nůž, stahovací nůž, vykošťovací nůž, odblaňovací nůž, jateční nůž, porcovací nůž, krájecí nůž, univerzální nůž. V naší nabídce najdete řeznické nože značky F. Dick, Giesser, KDS a Mikov. 

Druhy řeznických nožů 

Vykrvovací nůž

Používá se při porážce ihned po omráčení zvířete. Čepel nože je uzpůsobena tomu, aby rychle přeťala tepny a žíly. Po vykrvení ho využijete na krájení a k dalšímu zpracování masa. 

Stahovací nůž

Tento ostrý nůž je zakončen širší čepelí a umožní vám velmi obratně stáhnout kůži z jatečního zvířete nebo ryby. 

Vykosťovací nůž

Oceníte ho při odkrajování masa od kosti. Má pružnou čepel a připomíná jehlu nebo šavli. Při odkrajování je třeba jet podél kostí, což s pružnou čepelí půjde jako po másle. 

Odblaňovací nůž

Pro finální očištění masa od blan doporučujeme použít speciální odblaňovací nůž, který poznáte podle délky (ta je mnohem větší než u vykosťovacího nože) a pružnosti. Nůž pod blánu a kůži snadno a s lehkostí zajede a začištění půjde raz dva. 

Jateční nůž

Využijete ho při odřezávání šlach a tučných částí z masa. Má velmi tvrdou zahnutou čepel a umožňuje naprosto plynulý řez.

Porcovací nůž

Jeho poznávacím znakem je široká a dlouhá čepel. Jednoduchým táhlým pohybem jím nakrájíte maso na úhledné a rovnoměrné plátky.

Krájecí nůž

Tento nůž má v kuchyni široké využití. Hodí se na krájení masa, pečiva, ovoce i zeleniny. Má širokou čepel a práce vám s ním půjde pěkně od ruky. 

Univerzální nůž

Univerzální nůž se hodí v každé kuchyni, ale oblíbený je i mezi profesionály. Zvládnete jím naporcovat maso, nakrájet zeleninu, pečivo i nasekat bylinky. 

Pokračovat ve čtení
Strana 1 z 9 / 210 produktů celkem
Vykosťovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nůž je ideální na vykošťování a porcování masa, odřezávání šlach a tučného masa. Materiál: nerez, plast
185 Kč
153 Kč bez DPH

Vykosťovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nůž je ideální na vykošťování a porcování masa, odřezávání šlach a tučného masa. Materiál: nerez, plast
188 Kč
155 Kč bez DPH

vykosťovací nůž Mikov je synonymem dokonalého řezu. Zahnutý nůž 13cm ostřím je ideální volbou pro profesionální i domácí kuchaře. Získáte maximální přesnost a efektivitu ve vaší kuchyni!

202 Kč
167 Kč bez DPH

Vykosťovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nůž je ideální na vykošťování a porcování masa, odřezávání šlach a tučného masa. Materiál: nerez, plast
206 Kč
170 Kč bez DPH

Nůž se zahnutou čepelí k efektivnímu odstraňování masa a šlach od kosti.
217 Kč
179 Kč bez DPH

Vykrvovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen.
229 Kč
189 Kč bez DPH

Vykrvovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen.
246 Kč
203 Kč bez DPH

Vykrvovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen.
277 Kč
229 Kč bez DPH

Kvalitní menší šikovný nůž na porcování a jemné vykosťování drůbeže. Jateční nůž na drůbež GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici…
303 Kč
250 Kč bez DPH

Kvalitní menší šikovný nůž na porcování a jemné vykosťování drůbeže. Jateční nůž na drůbež a králíky GIESSER z kvalitní chrom-molybdenové oceli slouží ke snadnému a bezpečnému stahování kůže. Vakuově…
303 Kč
250 Kč bez DPH

Čepel vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli

303 Kč
250 Kč bez DPH

Vykosťovací nůž z KDS s čepelí z nerezové oceli. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické…
325 Kč
269 Kč bez DPH

Jateční nůž z KDS s čepelí z nerezové oceli. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické…
325 Kč
269 Kč bez DPH

Vykosťovací nůž z KDS s čepelí z nerezové oceli. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické…
325 Kč
269 Kč bez DPH

Jateční nůž z KDS s čepelí z nerezové oceli. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické…
325 Kč
269 Kč bez DPH

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
332 Kč
274 Kč bez DPH

Vykosťovací nůž na drůbež GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Zahnuté ostří…
332 Kč
274 Kč bez DPH

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Čepel dosahuje…
332 Kč
274 Kč bez DPH

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
332 Kč
274 Kč bez DPH

KDS Nůž vykosťovací 125mm FROSTHARD 5  K 1655

Čepele těchto nožů jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli N6MoV obsahující přísadu molybdenu a vanadu.  Po zakalení jsou následně ochlazovány technologií na bázi tekutého dusíku až na -196°C, čímž…

340 Kč
281 Kč bez DPH

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k…
340 Kč
281 Kč bez DPH

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému…
340 Kč
281 Kč bez DPH

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k…
340 Kč
281 Kč bez DPH

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k…
340 Kč
281 Kč bez DPH

Viděli jste 24 z 210 produktů

Řeznické nože - vyberte si z podkategorií