Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově…
Povinná četba pro uzenáře? Pokud ještě nejste ostřílený domácí uzenář a chcete se teprve rozkoukat, jistě oceníte knihu Vše o uzení, ve které najdete potřebné rady do začátku. Inspiraci tu ale najdou…
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak…
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak…
Věpřové, hovězí, jehněčí, drůběží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má…