Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.
Není ocet jako ocet a na kvalitě sakra záleží. Náš jablečnej ocet je vyladěnej přímo pro sušené maso, i když uplatnění najde samozřejmě široké. Hodí se pro přípravu různých omáček, marinád,…
S naším kouřem si dneska můžeš "zaudit" maso klidně i v paneláku. Tekutý kouř můžeš použít všude tam, kde potřebuješ zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám úžasnou uzenou…
S naším kouřem si dneska můžeš "zaudit" maso klidně i v paneláku. Tekutý kouř můžeš použít všude tam, kde potřebuješ zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám úžasnou uzenou…
Při výrobě sušenýho masa je koření prostě grunt a pro biltong to platí obzvlášť. Abys to měl co nejsnadnější, tak jsme se rozhodli, že se podělíme o naši unikátní směs, kterou sami vyrábíme a…
Při výrobě sušenýho masa je koření prostě grunt. Abys to měl co nejsnadnější, tak jsme se rozhodli, že se podělíme o naši unikátní směs, kterou sami používáme a která je vyšlechtěná jak Baron von…