Prakul

Pražský kulinářský institut (Prakul) jsme na začátku roku 2008 založili se záměrem spojit pod jednou střechou různé elementy dokonalé gastronomie. Postupně jsme sestavili tým špičkových kuchařů, šéfkuchařů, sommeliérů, barmanů, pekařů, cukrářů, uzenářů a dalších odborníků, kteří vyhlásili válku zažitým představám o tom, jak má jídlo chutnat, vypadat i jak se má jíst. Navázali jsme společně na silnou tradici vytříbené prvorepublikové kuchyně a začali znovu kulinářství sdílet jako bohaté, kreativní a neustále se vyvíjející umění, kde fešná zástěra zdaleka nestačí.

Dnes si do Prakulu chodí pro radu odborníci z hotelů a restaurací, kteří se nespokojili se školními znalostmi, ale především laická veřejnost - inspirovaná televizními pořady, cestovatelskými zážitky anebo výjimečnými dovednostmi šéfkuchaře své oblíbené restaurace. Nabídka našich kurzů je nesmírně široká a počítá jak s hotovými kulinářskými kouzelníky, zvědavými především na nejnovější světové trendy, tak s těmi, pro koho je kuchyně doposud neznámým územím a chtějí se správně naučit úplné základy.

prakul-logo.jpg
Potřebujete s něčím poradit? Napište nám.

Zjistit stav objednávky