Vykosťovací nože se používají k oddělení syrového masa od kosti, začišťování masa, rozřezávání kloubů i odstraňování šlach. Čím je čepel delší, tím plynulejší a delší řez provedete. V naší nabídce naleznete nože různých velikostí.
Vykosťovací nože mají lehce zahnutou čepel, která vám umožní snadnou manipulaci při opracovávání masa. Díky přesně vedenému řezu na kosti nezůstanou zbytky a surovinu zpracujete na maximum. Nože jsou k dostání v různých barevných provedeních, takže je v kuchyni snadno odlišíte. Kvalitní nerezové nože vám s lehkostí padnou do ruky a bez problémů vydrží srážku s kostí.
V naší nabídce naleznete nože od předních výrobců nožů, jako je F. Dick, KDS, Mikov nebo Giesser. Nože Giesser mají speciálně uzpůsobenou rukojeť s drážkami, takže i když budete mít mastné ruce, nebude vám nůž při práci klouzat. Jsou pevné a v ruce příjemně lehké. Pokud se o ně budete pravidelně starat a ostřit je například pomocí ocílky, vydrží vám léta v perfektním stavu.
Nerezovým nožům je třeba věnovat péči. Zvládnete to sami pomocí ocílky nebo brousku. Pokud ale dáváte přednost profesionálnímu ostření, pak nechte starost o vybroušenou čepel na nás, rádi se o vaše nože postaráme.
Je vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, vakuově kalené na tvrdost 56-57 podle Rockwella. Je vybavena ocelovou rukojetí.
Profesionální vykosťovací nůž GIESSER 12250 z řady PrimeLine je určen pro každodenní práci v masném průmyslu, řeznictví i potravinářské výrobě. Díky zakřivené, úzké čepeli a ergonomické protiskluzové…
Profesionální vykosťovací nůž model 12250 z řady PrimeLine je určen pro řeznické provozy, masnou výrobu a uzenářské dílny. Optimální pro oddělování masa od kůže a kostí díky svému ergonomickému…
Profesionální vykosťovací nůž GIESSER 12251 z řady PrimeLine je určen pro intenzivní a přesnou práci v masném průmyslu. Tento model se vyznačuje silnou, pevnou a zakřivenou čepelí, která je ideální…
Profesionální řeznický nůž GIESSER Stechmesser 12300 z řady PrimeLine je určen pro náročné každodenní použití v masné výrobě, bourárnách i řeznictví. Tento model je vybaven pevnou, robustní čepelí,…
Profesionální vykosťovací nůž GIESSER 12316 z řady PrimeLine v atraktivním provedení s růžovou rukojetí je určen pro vysoce náročné řeznické a uzenářské provozy. Čepel z vysoce legované…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.








