Sekačka kotlet IC 700/24 S je zkonstruována pro průmyslové využití při sekání a řezání masa s kostí a bez kosti. Dokáže perfektně sekat a optimálně porcovat čerstvé, chlazené nebo mražené maso až do teploty - 4°C. Zpracovává rolády, špek, pečeně, uzeniny, nářez, sýr a další produkty. Model splňuje nejvyšší kritéria kladená na hygienu a bezpečnost provozu. Komfortní obsluha pomocí digitálního displeje s možností uložení až 100 programů.
Standardní vybavení:
- bezproblémová funkčnost při dlouhotrvajícím nasazení
- přesné porcování
- hladké sekané plochy, žádné tříštění kostí
- rychlé a bezproblémové čištění
- přesný přísun sekaného produktu do pracovního prostoru
- automatický omezovač návratu podavače
- volitelně kontinuální nebo krokový přísun
- šindelovité nebo standardní skládání
- skládání ve skupinách (1 až 99 plátků)
- oddělení zbytkového plátku
- jednoduchý nůž ve standardní výbavě
- mikroprocesorové řízení s pamětí na 100 programů
Volitelné vybavení:
- výstupní dopravník s nastavitelnou výškou a rychlostí
- dvojitý nůž
- automatické otevírání komory
- pneumatický upínač a ejektor
- optimalizace hmotnosti plátků