Eloxovaný hliníkový výrobek pro navlékání háků (koček). Kvalitní materiál a jeho úprava zajišťují dobrou tvrdost a odolnost vůči korozi.
Určena pro připojení na vodovodní řád, připojení je totožné jako na sudu KEG. Po naražení se pomocí vody z řádu provede proplach pivního vedení.
Přesná kapesní váha do hmotnosti 500g a s přesností 0,01 g, je oblíbená pro vysoce přesné vážení.
Šajba o průměru desky 82 mm a průměru děr 3 mm. Ocelová deska H 82/3 SO pro strojní řezačku masa.
Nůž do kostkovačky MHS o rozměrech 238 × 20 × 1 mm je vysoce kvalitní řezný nástroj určený pro profesionální zpracování masa a dalších potravinářských surovin. Díky preciznímu provedení a ostrému…
Potravinářská vazelína AVIA je vhodná pro použití ve styku s potravinou. S její širokou škálou využití, zahrnující pily, plničky, narážky, masírky, řezačky, pekařské stroje, výtahy, ložiska, řetězy a…
Mlecí mechanismus z nerezové oceli. Povrch s vysoce kvalitním PU lakem. Zrcadlový lesk jako nejlepší klavírní laky.
Keramický mlecí mechanismus speciálně na sůl a jiné koření. Povrch s vysoce kvalitním PU lakem. Zrcadlový lesk jako nejlepší klavírní laky.
Mlecí mechanismus z nerezové oceli. Povrch s vysoce kvalitním PU lakem. Zrcadlový lesk jako nejlepší klavírní laky.
Tradice a kvalita specializovaného výrobce mlýnků na koření Vás určitě nezklame. Použití klasických materiálů jako dřeva a oceli je doplněno keramikou, akrylem a kvalitními laky. Důraz je kladen na…
Šajba o průměru desky 98 mm a průměru děr 13 mm. Ocelová deska B 98/13 SO pro strojní řezačku masa.
Šajba o průměru desky 83 mm a průměru děr 3 mm. Ocelová deska pro ruční maso mlýnek. Před prvním použitím je nutné výrobek umýt v teplé vodě. Z důvodu zabránění vzniku koroze výrobce doporučuje po…
Šajba o průměru desky 82 mm a průměru děr 4,5 mm. Ocelová deska H 82/4,5 SO pro strojní řezačku masa.
Tato skleněná konvička Animo s objemem 1,8 litru je ideálním doplňkem pro profesionální kávovary a ohřívače, které vyžadují spolehlivou a odolnou konvici pro přípravu a servírování kávy. Díky …








