Elektrický brousek na nože najde své místo v profesionálních gastro provozech, řeznictvích i domácnostech. Hlavní výhodou ostření nožů na elektrickém brusu je rychlost, s jakou docílíte vybroušeného a vyleštěného ostří nože. Elektrický ostřič nožů dokáže naostřit velmi tupý nůž, sekáček nebo nůžky a také zvládne obtahovat a doleštit ostří stejně jako ocílka. O dokonalé broušení se postarají profi elektrické brousky na nože s diamantovým kotoučem, které jsou nezbytné například pro broušení keramických nožů.
Brousek jednoduše zapnete a zvolíte buď hrubé, nebo jemné broušení.
Po každém použití je třeba otřít nejenom čepele nabroušených nožů, ale také elektrickou brusku.
V naší nabídce najdete produkty předních výrobců elektrických brousků z Evropy.
F. Dick
V roce 1778 Johann Friedrich Dick zakládá dílnu na pilníky. Rodina do sortimentu postupně přidává také nože a další výrobky včetně elektrických brousků na nože. Dnes je podnik stále rodinnou firmou, kde špičkoví odborníci pracují na dalším vývoji výrobků. Mezi profesionálními kuchaři má značka F. Dick velmi dobrou reputaci, protože nože od této firmy jsou velmi kvalitní a mají dlouhou životnost.
Graef
Německá rodinná firma vyrábí manuální i automatické kráječe už více než 50 let. Dodává profesionální stroje, speciálně vyrobené pro řeznictví a gastronomické provozy, i prvotřídní kráječe a brousky pro domácnosti.
MADO
Německá firma MADO se specializuje na profi potravinářské stroje včetně elektrických brousků. Drží si přední místo především na německém trhu. Neustále vyvíjí a zlepšuje jednotlivé stroje do provozů.
Tormek
Švédská značka má tradici již přes 50 let a své výrobky prodává do 35 zemí světa. Její produkty využívají truhláři, soustružníci, lovci, ale i profesionální kuchaři a řezníci. Tormek sídlí v srdci Bergslagenu a výroba tam probíhá v úzké spolupráci s vybranými dodavateli.
Elektrický (230 V) třístupňový ostřič s diamantovými kotoučky. Úhel broušení 20°, optimální pro hladké nože. Třífázové broušení: broušení, vytahování a leštění ostří. Přesné vedení úhlu čepele.
Zajistěte, aby byly vaše kuchyňské nože vždy perfektně ostré. Kompaktní elektrická bruska Waring WKS800 nabízí třífázový proces broušení, který zahrnuje hrubé a jemné broušení i leštění. Bruska…
Snadné broušení nožů, nůžek, seker i nástrojů s dokonalým výsledkem – bez předchozích zkušeností. Navíc se 3letou zárukou.
Profesionální dvoukotoučová bruska s lamelovým a filcovým kotoučem. Tato bruska je jednou z nejoblíbenějších pro profesionální broušení vůbec. Vzduchem chlazené broušení pomocí lamelového kotouče…
Brus pro mokré broušení s kotoučem 200 mm (hrubost 220) Snadné broušení nožů, nůžek, seker i nástrojů s dokonalým výsledkem – bez předchozích zkušeností. Navíc se 3letou zárukou.
Brus pro mokré broušení s kotoučem 200 mm (japonský kámen, hrubost 800) Snadné broušení nožů, nůžek, seker i nástrojů s dokonalým výsledkem – i bez předchozích zkušeností. Navíc se 3letou zárukou.
Ve světě GRAEF CUTTING WORLD předvádíme celé naše know-how. Více než 100 let vynalézavosti a inovací vstoupilo do našich univerzálních kráječů. Jsou „Handmade in Germany“ a jsou synonymem špičkové…
Ideální do profesionálního provozu - snadno se obsluhuje. Vhodná jak pro ruční, tak strojové nože a různé řezné nástroje.