Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Ostřič nožů je v podstatě brousek a ocílka v jednom. Dokáže naostřit čepel nože a zároveň obtáhnout ostří. S ostřičem máte jistotu, že díky danému sklonu nabrousíte nože pod správným úhlem, což je 15–20 stupňů, proto je vhodný pro začátečníky, ale i profesionální kuchaře, kteří si chtějí usnadnit práci. Jeho použití je snadné, nože nabrousíte rovnoměrně a bezpečně. Ocílka nebo brousek vyžadují trochu víc trpělivosti i zručnosti.
Nože, které se chystáte brousit, musejí být vždy čisté a suché. Samotná práce s ostřičem nožů je snadná. Nůž jednoduše protahujete mezi kříženými brusnými dráty, a tím pádem se obě strany nože ostří najednou. Na čepeli díky tomu opravíte drobné nerovnosti i perfektně vyleštíte její ostří. Brusné dráty se většinou vyrábějí ze stejného materiálu jako ocílka.
Volně pohozené nože v zásuvce nebo na odkapávači brzy ztratí ostří a na těch ocelových se dokonce mohou objevit i rezavé skvrny. Některé velmi zanedbané nože občas potřebují trochu větší péči a je třeba využít profesionální ostřič nožů. Na skladování a přesun nožů můžete použít úložné bloky, magnetické lišty, speciální pouzdro nebo tašku na nože.