Giesser Nůž porcovací 18 cm WildLine G 32400 18 wl
GiesserGiesser Nůž porcovací 18 cm WildLine G 32400 18 wl (2)Giesser Nůž porcovací 18 cm WildLine G 32400 18 wl (3)
Giesser Nůž porcovací 18 cm WildLine G 32400 18 wl (4)Giesser Nůž porcovací 18 cm WildLine G 32400 18 wl (5)
+2

Giesser Nůž porcovací 18 cm WildLine G 32400 18 wl

Skladem 5 ks
23. 10. u vás
Ihned k odběru na 2 prodejnách
858 Kč
709 Kč bez DPH
Férová cena
Našli jste někde lepší cenu?
Kontaktujte nás a cenu dorovnáme.
Kód produktu: 4010303994391
Značka: Giesser
Země původu:
Německo
  • Perfektní série pro lovce a rybáře
  • Design protiskluzové rukojeti inspirovaný oblíbenou sérií PrimeLine
  • Perfektní ergonomie
  • Rukojeť v jasně červené barvě
  • Extrémně ostré a s dlouhou životností
  • Čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli
  • Vysoce leštěné

Rukojeť WildLine

Design inspirovaný oblíbenou sérií nožů PrimeLine: Protiskluzové, absolutně stabilní, pevně sedí v ruce a zabraňuje nebezpečnému uklouznutí.
Dokonalá ergonomie: ergonomické mistrovské dílo pro bezpečnou a neunavující práci.

Všechny produkty WildLine jsou nepřekonatelné i vizuálně: pro tuto sérii je typická jasně červená rukojeť, která zajišťuje snadnou práci.

Čepel WildLine

Čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, vakuově kalená na 56 - 57 stupňů tvrdosti podle Rockwella.
Vysoce lesklý leštěný povrch pro maximální odolnost proti korozi a zachování ostří. Ručně broušená pro perfektní ostrost.

V kvalitě mistra světa: extrémně ostré a s dlouhou životností, vyrobené z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.


 

Celý popis

Technické parametry

Barva:
oranžová
Délka ostří:
18 cm
Řada:
G 218265 [G 218265]
32400 18 wl
Typ ostří:
hladké
Typ:
porcovací
Řada nožů:
WildLine
Typ čepele:
rovná
Materiál čepele:
ocel
Všechny parametry

Související produkty

Příslušenství

Protipořezová rukavice Bivoj pánská
229 Kč
189 Kč bez DPH
Skladem > 20 ks
LONATINI Háček na maso ,,S,, 200
610 Kč
504 Kč bez DPH
Skladem > 20 ks
Řeznický špalek 50x50cm
12 947 Kč
10 700 Kč bez DPH
Skladem > 5 ks

Články