Vítejte v naší nabídce řeznických nástrojů, které jsou nedílnou součástí každé masné bourárny či masokombinátu. Od prvního porcování masa až po jemné krájení, naše nástroje vám pomohou s přesným a rychlým zpracováním surovin.
Celkově lze řeznické nástroje považovat za nepostradatelné vybavení každého masného závodu či kuchaře, který rozumí masu. S jejich pomocí dosáhnete perfektních výsledků při každém kroku zpracování masa a dalších surovin.
Čepel je vyrobena z chrom-molybdenové oceli, rukojeť je stabilní a bezpečná plastová.
Giesser G 8466 je profesionální čínský nůž s 17 cm dlouhou čepelí, určený pro krájení, sekání a porcování zeleniny, masa a dalších potravin. Tento nůž je navržen pro intenzivní použití v kuchyních a…
Plastová bílá násada - délka 56 cm.
Sekera - jako nástroj je určena k dělení masa, popř. jiných potravin, při teplotách prostředí i zpracovávaného materiálu nad 0°C.
Řeznická sekera s kvalitním a dobře uchopitelným dřevěným topůrkem, které neklouže. Hlava je z nerezového materiálu. Délka nástroje je 490 mm. Hodí se k bourání masa v provozu i při klasické…
Čepel je vyrobena z chrom-molybdenové oceli, rukojeť je stabilní a bezpečná plastová rukojeť.