Je tu nová sada pro všechny, kteří se rádi ohánějí kolem grilu. Obsahuje pár super produktů, které se hodí ve chvíli, kdy je na obzoru pořádná grilovačka. Poslouží především jako příhodný dárek pro milovníky masa.
Najdete v ní mimo jiné také zrací sáčky, ve kterých lze maso nechat vyzrát doma v lednici a dodat mu tak před grilováním tu správnou chuť.
Sada obsahuje:
Kleště na gril
Bukové štěpky KL 2-16 BBQ 10 l
Argentina - grilovací směs 150 g dóza
Zlaté kuře 250 g dóza
Vpichový teploměr
Štětec na pečivo měkký 30 mm červený
5 x Zrací sáček 25x40
Papírky ke zracím sáčkům - 5 ks
Kleště na gril
MASO-PROFIT Kšiltovka
Červená nádoba o obsahu 4,1 litru
Jak se používají sáčky na suché zrání?
Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost.
Zrací sáčky vám umožní pohodlně balit maso a nechat ho zrát tak dlouho, jak bude potřeba. Zabalené maso je ideální ponechat v lednici 2-3 týdny nebo déle, a to při teplotě 3 °C. Na konci tohoto procesu se dočkáte perfektní máslové či ořechové chuti.
Pokud nemáte komorovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít papírky. U komorových vakuových baliček nejsou potřeba.
Jak postupovat: