MASO-PROFIT Sada na grilování s kšiltovkou
MASO-PROFIT Sada na grilování s kšiltovkou (2)

MASO-PROFIT Sada na grilování s kšiltovkou

Skladem 5 ks
9. 9. u vás
10. 9. k odběru na prodejnách
1 851 Kč
1 530 Kč bez DPH
Férová cena
Našli jste někde lepší cenu?
Kontaktujte nás a cenu dorovnáme.
Kód produktu: 9993005
Značka: MASO-PROFIT

Je tu nová sada pro všechny, kteří se rádi ohánějí kolem grilu. Obsahuje pár super produktů, které se hodí ve chvíli, kdy je na obzoru pořádná grilovačka. Poslouží především jako příhodný dárek pro milovníky masa.

Najdete v ní mimo jiné také zrací sáčky, ve kterých lze maso nechat vyzrát doma v lednici a dodat mu tak před grilováním tu správnou chuť.

Sada obsahuje:

Kleště na gril

Bukové štěpky KL 2-16 BBQ 10 l

Argentina - grilovací směs 150 g dóza

Zlaté kuře 250 g dóza

Vpichový teploměr 

Štětec na pečivo měkký 30 mm červený

5 x Zrací sáček 25x40 

Papírky ke zracím sáčkům - 5 ks

Kleště na gril

MASO-PROFIT Kšiltovka

Červená nádoba o obsahu 4,1 litru

Jak se používají sáčky na suché zrání?

Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost.

Zrací sáčky vám umožní pohodlně balit maso a nechat ho zrát tak dlouho, jak bude potřeba. Zabalené maso je ideální ponechat v lednici 2-3 týdny nebo déle, a to při teplotě 3 °C. Na konci tohoto procesu se dočkáte perfektní máslové či ořechové chuti.

Pokud nemáte komorovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít papírky. U komorových vakuových baliček nejsou potřeba.

Jak postupovat:

  1. Pro suché zrání vyberte velký kus masa, který se hodí pro rychlé metody vaření. Vhodné jsou zejména steaky jako rib-eye, t-bone nebo vysoký roštěnec.
  2. Zabalte maso do membránového zracího sáčku, který vytváří dokonalé prostředí pro uskladnění v lednici po dobu 15-30 dní.
  3. Z masa se odpaří vlhkost, čímž se koncentruje a zesiluje jeho chuť. Přírodní enzymy rozkládají pojivovou tkáň, čímž maso zjemňují a spoluvytváří jeho chuťové vlastnosti.
  4. Změnu chuti způsobuje celá řada procesů včetně enzymatického a bakteriálního působení. Maso, které prošlo suchým zráním, by mělo mít intenzivní chuť a téměř sýrové aroma.
  5. Po skončení procesu suchého zrání seřízněte. suchý okraj až na šťavnaté vyzrálé maso. Máme hotovo.
  6. Teď je čas naše maso buď připravit k jídlu, nebo uložit do mrazáku. Dobrou chuť!
Celý popis

Články