BROWIN Komora vzduchová vertikální ke kvašení (plast)
BROWINBROWIN Komora vzduchová vertikální ke kvašení (plast) (2)BROWIN Komora vzduchová vertikální ke kvašení (plast) (3)
BROWIN Komora vzduchová vertikální ke kvašení (plast) (4)BROWIN Komora vzduchová vertikální ke kvašení (plast) (5)
+4

BROWIN Komora vzduchová vertikální ke kvašení (plast)

Skladem > 20 ks
9. 9. u vás
10. 9. k odběru na prodejnách
36,30 Kč
30 Kč bez DPH
Férová cena
Našli jste někde lepší cenu?
Kontaktujte nás a cenu dorovnáme.
Kód produktu: 5904816006124
Značka: BROWIN

Tříštivá hranatá vzduchová uzávěra určená k instalaci na stranu fermentačních nádob, umožňující uvolňování oxidu uhličitého při fermentaci a zabezpečení vsázky proti přístupu much a jiného hmyzu. 

  • Úspora místa - hranatá vzduchová komora je určena k instalaci na stranu fermentačních nádob, což umožňuje stohování nádob.
  • Odolnost - nabízený vzduchový uzávěr je na rozdíl od alternativ ze skla nerozbitný a bude sloužit mnoho let.
  • Bezpečnost použití - při vkládání a vyjímání vzduchové komory ze zátky nehrozí prasknutí a pořezání rukou. 
  • Snadné plnění tekutinou - široký kalich usnadňuje nalévání vody po dobu kvašení.
  • Vyrobeno v Polsku - hranatá vzduchová komora byla navržena a vyrobena firmou Browin.

Tato hranatá vzduchová komora je polský výrobek určený pro použití během fermentace. Jeho konstrukce umožňuje umístění na boční stěnu fermentační nádoby. Fermentační nádoby s hranatými vzduchovými uzávěry lze stohovat, čímž se zmenšuje zabraná plocha podlahy.

Vzduchová komora je vyrobena z kvalitního odolného materiálu, díky kterému se nemusíte bát, že se rozbije nebo vás pořeže.

Materiál použitý na výrobu vzduchové komory byl schválen pro styk s potravinami.

Vzduchová komora je kompatibilní s univerzální fermentační zátkou se zátkou.

Jak používat:

K ochraně obsahu vsázky proti okysličení a zároveň umožnění pravidelné emise oxidu uhličitého produkovaného při procesu fermentace se používá vzduchová komora naplněná vodou.

Díky pohyblivému vodoměru si můžeme všimnout měnící se intenzity fermentačního procesu - od turbulentní fáze (intenzivní probublávání) až po stacionární. Odpařování vody je přirozené, proto je nutné pamatovat na její doplňování v přechodové komoře. Pokud tak neučiníte, může dojít k příliš intenzivnímu okysličení kapaliny, což vede k oxidaci vytvořeného etanolu na kyselinu octovou. Tento nepříznivý proces mohou způsobit i ovocné mušky, kterým se podaří proniknout do nádoby.

Celý popis