Kvasné zátky jsou důležitou pomůckou k fermentování. Během procesu kvašení (fermentace) se jako vedlejší produkt tvoří oxid uhličitý. Vzduchová komora (kvasná zátka) tento plyn uvolní a zabrání vzniku tlaku v nádobě. Funguje i jako bariéra proti hmyzu, který by mohl znehodnotit kvasící směs.
Vzduchová komora je vyrobena z velmi odolného materiálu, takže nehrozí, že se rozbije. Její používání je zcela bezpečné a navíc se široký kalich vzduchové komory snadno plní tekutinou. Dovnitř se nedostanou ani ovocné mušky a nehrozí tak kontaminace kvasící směsi.
V naší nabídce najdete vertikální vzduchové komory, které se instalují na stranu fermentačních nádob. Ušetříte tak místo. Horizontální vzduchová komora je kvasná zátka na demižony a zavařovací sklenice. Během procesu kvašení mohou vznikat nepříjemné pachy. Zbavte se jich díky efektivnímu produktu – pohlcovači pachů.
Potřebujete další věci pro fermentování? Podívejte se například do sekce startovací kultury nebo na přípravky prodlužující údržnost.
Inovativní, horizontální, nerozbitná vzduchová komora určená pro demižony a zavařovací sklenice, kterou můžete umístit na spíž. Vzduchová komora umožňuje uvolňování oxidu uhličitého při fermentaci a…
Tříštivá hranatá vzduchová uzávěra určená k instalaci na stranu fermentačních nádob, umožňující uvolňování oxidu uhličitého při fermentaci a zabezpečení vsázky proti přístupu much a jiného hmyzu.
Pokud se chcete během fermentace zbavit nepříjemných pachů, náš pohlcovač pachů fermentace je jediným produktem na trhu, který nabízí efektivní řešení. Je to úžasný vynález, který vám umožní zbavit…