Inovativní, horizontální, nerozbitná vzduchová komora určená pro demižony a zavařovací sklenice, kterou můžete umístit na spíž. Vzduchová komora umožňuje uvolňování oxidu uhličitého při fermentaci a…
Tříštivá hranatá vzduchová uzávěra určená k instalaci na stranu fermentačních nádob, umožňující uvolňování oxidu uhličitého při fermentaci a zabezpečení vsázky proti přístupu much a jiného hmyzu.
Sacharometr - cukroměr na víno je zařízení potřebné k rychlému a přesnému zjištění množství cukru ve vinařské várce nebo pivní mladině. Vinometr je areometr škálovaný v Ballingových stupních (°Blg) -…
Pokud se chcete během fermentace zbavit nepříjemných pachů, náš pohlcovač pachů fermentace je jediným produktem na trhu, který nabízí efektivní řešení. Je to úžasný vynález, který vám umožní zbavit…
Refraktometr - praktické zařízení pro měření koncentrace cukru v moštu nebo pivní mladině, vyjádřené ve stupních Brix (% Brix) a pro stanovení potenciálního obsahu alkoholu ve víně nebo pivu (%).