
Čepel vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli
Profesionální vykosťovací nůž model 12250 z řady PrimeLine je určen pro řeznické provozy, masnou výrobu a uzenářské dílny. Optimální pro oddělování masa od kůže a kostí díky svému ergonomickému…
Profesionální vykosťovací nůž GIESSER 12251 z řady PrimeLine je určen pro intenzivní a přesnou práci v masném průmyslu. Tento model se vyznačuje silnou, pevnou a zakřivenou čepelí, která je ideální…
Čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, vakuově kalená na tvrdost 56 - 57 Rockwell. Vysoce leštěný povrch pro nejvyšší možnou odolnost proti korozi a zachování hran. Ruční spoušť pro…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí.
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí.
Kuchařský nůž s délkou ostří 20 cm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 20 cm červená, modrá, zelená, žlutá, černá
Kuchařský nůž s délkou ostří 20 cm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 20 cm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá
Kuchařský nůž s délkou ostří 20 cm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 200 mm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá
Kuchařský nůž s délkou ostří 20 cm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 20 cm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá
Kuchařský nůž s délkou ostří 20 cm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 200 mm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Flexibilní čepel je ideální…