
Náš vykosťovací nůž od Giesser je synonymem dokonalého řezu. S 13cm ostřím je ideální volbou pro profesionální i domácí kuchaře. Získáte maximální přesnost a efektivitu ve vaší kuchyni!
Profesionální vykosťovací nůž Giesser G 2505 je ideálním nástrojem pro precizní opracování masa, drůbeže a ryb. Díky ostré a odolné čepeli z kvalitní nerezové oceli umožňuje snadné oddělování masa od…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Profesionální vykosťovací nůž GIESSER 12250 z řady PrimeLine je určen pro každodenní práci v masném průmyslu, řeznictví i potravinářské výrobě. Díky zakřivené, úzké čepeli a ergonomické protiskluzové…
Speciální nůž na máslo Giesser G 8257 je navržen pro snadné porcování a nanášení másla. Díky hákovité čepeli s vroubkovaným ostřím umožňuje efektivní krájení i tvrdšího másla přímo z lednice.
Porcovací kuchyňský nůž. Čepel délky 20 cm / délka celkem 31 cm. Kvalitní nerezová čepel a plastová hygienicky nezávadná černá rukojeť se závěsným okem. Vhodný do myčky nádobí.
vykosťovací nůž Mikov je synonymem dokonalého řezu. Zahnutý nůž 13cm ostřím je ideální volbou pro profesionální i domácí kuchaře. Získáte maximální přesnost a efektivitu ve vaší kuchyni!
Kráječ/nůž kuchyňský se dvěma břity ve tvaru kolébky není jen řeznická pomůcka, ale najde uplatnění i při běžném vaření. Umožňuje jiný způsob krájení než klasickým nožem.
Tento kuchyňský nůž 6 – na pečivo je opatřen vlnitým ostřím. Výborně poslouží při krájení baget, na chlebíčky a dalšího pečiva. Snadno s ním nakrájíte zeleninu jako rajčata, papriky, okurky i cibuli.…