Vyberte si zahnutý nůž pro precizní řez a snadné krájení. Ať už pracujete v gastronomii, masné výrobě nebo potřebujete spolehlivý nástroj pro každodenní využití, zahnutý nůž se vám v kuchyni bude hodit.
Správně zvolené zahnuté nože ulehčují práci, zlepšují přesnost a přispívají k vyšší efektivitě při přípravě pokrmů. V naší nabídce najdete nože s různými variantami ostří, které splňují vysoké nároky profesionálů i náročných domácích uživatelů.
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily…
Speciální nůž na máslo Giesser G 8257 je navržen pro snadné porcování a nanášení másla. Díky hákovité čepeli s vroubkovaným ostřím umožňuje efektivní krájení i tvrdšího másla přímo z lednice.
Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zajišťují vyšší tvrdost čepele (min. 54…
V kvalitě mistra světa: extrémně ostré a s dlouhou životností, vyrobené z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel v délce nože v délce 26 cm umožňuje dlouhý řezný pohyb.
Profesionální stahovací nůž Giesser G 2008 je navržen pro efektivní stahování kůže a precizní zpracování masa. Díky kvalitní čepeli z nerezové oceli nabízí maximální ostrost a dlouhou životnost,…