Domácí výroba sýra je jednou z nejatraktivnějších variant SLOW FOOD. Takový sýr nejlépe chutná s čerstvým voňavým chlebem a vínem – také domácím. Vyplatí se jíst zdravé, vlastnoručně vyrobené sýry a ochutnat je v příjemné atmosféře, mezi rodinou a přáteli.
Domácí výroba sýra je jednou z nejatraktivnějších variant SLOW FOOD. Takový sýr nejlépe chutná s čerstvým voňavým chlebem a vínem – také domácím. Vyplatí se jíst zdravé, vlastnoručně vyrobené sýry a ochutnat je v příjemné atmosféře, mezi rodinou a přáteli.
Typy sýrů syřidel se v domácích podmínkách připravují nejsnáze a nejrychleji. Lze je podávat slané i sladké - s přídavkem ovoce, nebo sušeného ovoce a ořechů. Porce tohoto lahodného, jemného smetanového sýra si můžete vyrobit pomocí naší robustní, univerzální, kulaté formy na výrobu sýra. Otvory na povrchu formy určené k odkapávání syrovátky usnadňují odstranění jejího přebytku ze sýrové hmoty a umožňují získat sýr pevné konzistence. Forma je vyrobena z vysoce kvalitního, odolného, pružného a průhledného materiálu. Materiál je bez barviv a nemá žádný vliv na barvu připraveného sýra, takže si můžete užívat jeho funkčnost po velmi dlouhou dobu. Forma je velmi pohodlná a jednoduchá – při výrobě sýra připravíte najednou porci o hmotnosti 250 g.
Rozměry:
Vnitřní průměr - 8,0 cm
Vnitřní výška- 7,2 cm
Vnější průměr - 8,4 cm
Vnější výška: 7,4 cm