Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +10°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro bezpečné chlazení a udržování Vaší zásoby, nebo jídelní…
Vozík SERVISTAR GASTRO 80 od renomované značky B.PRO představuje profesionální řešení pro bezpečné a přehledné skladování a přepravu talířů v gastronomických provozech. Díky své robustní konstrukci…
Vozík polohovací pro vyprazňování multifunkční pánve RATIONAL VCC 211/311 “výroba”
ø 125 mm, 2 pevná kolečka a 2 otočná kolečka, z toho 2 s brzdou, pneumatiky mají bezhlučný, měkký materiál, plast
Robustní udírenský vozík o rozměrech 1360 × 700 × 830 mm je určen pro profesionální použití v masném průmyslu a uzenářské výrobě. Slouží k zavěšování a transportu uzenin, masných polotovarů nebo…
Robustní profesionální udírenský vozík určený pro manipulaci a zavážení produktů do udíren. Konstrukce z kvalitní nerezové oceli zaručuje dlouhou životnost i v náročném potravinářském provozu. Vhodný…
Tento profesionální udírenský vozík je navržen pro náročný provoz v masném, uzenářském a potravinářském průmyslu. Konstrukce z kvalitní potravinářské nerezové oceli AISI 304 zaručuje vysokou odolnost…
Tento profesionální udírenský vozík je navržen pro maximální efektivitu, bezpečnost a dlouhou životnost v potravinářském provozu. Konstrukce je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, která zajišťuje…
Ke skladování, přepravě gastronádob. Úložná kapacita vozíku : 2x GN1/1. Gastronádoby nejsou součást vozíku, nutné přikoupit.
Robustní a praktický nerezový vozík určený jako příslušenství k baličkám Scandivac. Konstrukce z kvalitní nerezové oceli zajišťuje vysokou odolnost a snadnou údržbu v náročném provozu potravinářských…
Nový vozík s termokrytem pro model SCC 202.
Tento regálový vozík se skvěle hodí pro převážení 15 táců. Má 4 otočná kolečka o průměru 12 cm s nárazníky, z toho 2 s brzdou a bezpečnostní pojistkou proti převrácení (zabraňují tak převrhnutí…
Vozík na udírenské hůlky kulatý