Cukrářské stěrky jsou nezbytným nástrojem v arzenálu každého profesionálního i domácího cukráře. Slouží k různým úkolům při pečení a zdobení dezertů. Tyto nástroje jsou navrženy tak, aby usnadnily práci s těstem, krémy, polevami a dalšími cukrářskými ingrediencemi.
Investice do kvalitních cukrářských stěrek se vyplatí, protože výrazně usnadňují a zefektivňují práci v kuchyni. Ať už jste profesionální cukrář nebo jen rádi pečete doma, správná stěrka je klíčem k dosažení perfektních výsledků.
Produkt vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli určený pro běžné používání v domácnostech, ale i pro profesionální použití. Vyosená cukrářská těrka s dřevěnou rukojetí je vhodná pro roztírání…
Robustní, široký kráječ na těsto je ideální nástroj pro profesionální pekaře, cukráře a pizzaioly. Díky svému ergonomickému tvaru a extra široké čepeli usnadňuje manipulaci s většími objemy těsta,…
Špachtle, nerezová ocel, V 170 x Š 160 mm, tvrdá rukojeť (modrá)
Stěrka z materiálu PA+ (kompozitum polyamid/nylon/skelná vlákna) vyvinutého fy PADERNO, vyhovuje všem hygienickým předpisům EU, se silikonovou kartou. Stěrka ani při dlouhodobém používání neztrácí…
Odolný a ergonomicky tvarovaný kráječ na těsto z nerezové oceli je nepostradatelným pomocníkem v každé profesionální pekařské nebo pizzaiolo kuchyni. Slouží k rozdělování, porcování a manipulaci s…
Roztírače nebo-li hrabičky slouží k roztírání palačinkového těsta na povrchu plotny. Vyrobeno z kulatiny bukového dřeva.
Malá kuchyňská stěrka je skvěle využitelná při práci s těstem či krémem.
Praktická cukrářská stěrka je vyrobena z gumy. Rukojeť je vyrobena z bukového dřeva. Velmi snadno se s ní pracuje při nanášení krémů, vylévání těsta do formy na bábovku, apod. Délka 29 cm.
Kuchyňská gumová stěrka klasického tvaru má měkké hrany, které dokonale přilnou k nádobě a pevnou dřevěnou rukojeť.