Lisovaná ocelová pánev od Turku je velmi kvalitním výrobkem. Je ideální na steaky, rychle se rozpaluje a velmi dobře vede teplo. Pokud však máte ocelové pánve v lásce, jistě ji budete využívat i na…
Lisovaná ocelová pánev od Turku je velmi kvalitním výrobkem. Je ideální na steaky, rychle se rozpaluje a velmi dobře vede teplo. Pokud však máte ocelové pánve v lásce, jistě ji budete využívat i na…
Lisovaná ocelová pánev od Turku je velmi kvalitním výrobkem. Je ideální na steaky, rychle se rozpaluje a velmi dobře vede teplo. Pokud však máte ocelové pánve v lásce, jistě ji budete využívat i na…
Nerezová pánev o průměru 20 cm od italského výrobce PADERNO.
Pánev Premium je kvalitní nerezová pánev dlouhodobé výdrže. Díky použitým špičkovým materiálům, kvalitní nerezové oceli (vnitřní vrstva 18/10- 18% Chrom, 10% Nikl, vnější 18/0) a pětivrstvému…
Nerezová pánev Paderno je sázkou na jistotu. Oblíbená nerezová pánev (18/10) má vrstvené dno 7(8)mm, rychle se rozpaluje a dlouho drží teplotu. Vydrží téměř jakékoli zacházení, je odolná a má dlouhou…
Nerezová pánev Paderno je sázkou na jistotu. Oblíbená nerezová pánev (18/10) má vrstvené dno 7(8)mm, rychle se rozpaluje a dlouho drží teplotu. Vydrží téměř jakékoli zacházení, je odolná a má dlouhou…
Nerezová pánev Paderno je sázkou na jistotu. Oblíbená nerezová pánev (18/10) má vrstvené dno 7(8)mm, rychle se rozpaluje a dlouho drží teplotu. Vydrží téměř jakékoli zacházení, je odolná a má dlouhou…
Černá ocelová pánev značky Paderno patří mezi nejprodávanější výrobky. Je velmi oblíbená mezi profesionálními kuchaři, protože je stabilní a díky dlouhé rukojeti dobře sedne do ruky. Je okamžitě…
Ať už děláte steaky rare, medium nebo well-done, potřebujete jen dvě věci: kvalitní maso a tuto pánev. Hrubě zpracovaná a částečně ručně kovaná pánev z černé oceli od Turku je sázkou na jistotu,…
Ať už děláte steaky rare, medium nebo well-done, potřebujete jen dvě věci: kvalitní maso a tuto pánev. Hrubě zpracovaná a částečně ručně kovaná pánev z černé oceli od Turku je sázkou na jistotu,…
Pánev Culinox skvěle padne do ruky a speciální způsob zpracování vnitřní vrstvy zabraňuje připalování. Nabízíme ji ve dvou velikostech (240 a 280 mm průměr). Díky měděné vrstvě a pětivrstvému…
Pánev Culinox skvěle padne do ruky a speciální způsob zpracování vnitřní vrstvy zabraňuje připalování. Nabízíme ji ve dvou velikostech (240 a 280 mm průměr). Díky měděné vrstvě a pětivrstvému…
Pánev Premium je kvalitní nerezová pánev dlouhodobé výdrže. Díky použitým špičkovým materiálům, kvalitní nerezové oceli (vnitřní vrstva 18/10- 18% Chrom, 10% Nikl, vnější 18/0) a pětivrstvému…
Pánev Premium je kvalitní nerezová pánev dlouhodobé výdrže. Díky použitým špičkovým materiálům, kvalitní nerezové oceli (vnitřní vrstva 18/10- 18% Chrom, 10% Nikl, vnější 18/0) a pětivrstvému…
Pánev z černé oceli o tloušťce 1,2 mm je vhodná pro všechny druhy sporáků (plynové, elektrické vč. sklokeramických a indukčních desek). Po umytí je nutné pánev ošetřit olejem !
Průměry: 24 - 32 cm…
Ať už děláte steaky rare, medium nebo well-done, potřebujete jen dvě věci: kvalitní maso a tuto pánev. Hrubě zpracovaná a částečně ručně kovaná pánev z černé oceli od Turku je sázkou na jistotu,…
Economická pánev z nerez oceli se zesíleným dnem 5 mm je vhodná pro všechny druhy sporáků (plynové, elektrické vč. sklokeramických a indukčních desek). Průměry: 24 - 40 cm Hmotnost: 0,80 - 2,45 kg…
Ať už děláte steaky rare, medium nebo well-done, potřebujete jen dvě věci: kvalitní maso a tuto pánev. Hrubě zpracovaná a částečně ručně kovaná pánev z černé oceli od Turku je sázkou na jistotu,…
Rendlík nízký s držadlem o objemu 2,7 l od italského výrobce PADERNO.
pánev z černé oceli se 2 držadly je vhodná na vaření na přímém ohni, nepřenáší teploty a tím zajišťuje teplotní stabilitu pánev je velmi dobře odolná vysokým teplotám a čím déle se používá, tím vyšší…
Pánev je vyrobena z hliníkového odlitku, vnitřní vrstva je keramická. Nabízíme ji ve čtyřech velikostech, s průměrem od 240 do 360 mm. Pánev je vhodná na restování masa i zeleniny, ale i k přípravě…