Nakladatelství Jan Vašut Domácí zpracování zvěřiny Carsten Bothe
Nakladatelství Jan Vašut

Nakladatelství Jan Vašut Domácí zpracování zvěřiny Carsten Bothe

Skladem 2 ks
10. 9. u vás
Ihned k odběru na 1 prodejně
249 Kč
249 Kč bez DPH
Férová cena
Našli jste někde lepší cenu?
Kontaktujte nás a cenu dorovnáme.
Kód produktu: 978807541239

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Celý popis

Články