Kniha - Výroba uherského salámu a uherských specialit
OSSISKniha - Výroba uherského salámu a uherských specialit (2)Kniha - Výroba uherského salámu a uherských specialit (3)Kniha - Výroba uherského salámu a uherských specialit (4)Kniha - Výroba uherského salámu a uherských specialit (5)

Kniha - Výroba uherského salámu a uherských specialit

Skladem > 20 ks
9. 9. u vás
Ihned k odběru na 3 prodejnách
100 Kč
100 Kč bez DPH
Férová cena
Našli jste někde lepší cenu?
Kontaktujte nás a cenu dorovnáme.
Kód produktu: 9990029
Značka: OSSIS

Belo Haluška sepsal tuto brožuru v roce 1939 a vydal ji vlastním nákladem.

Příručka obsahuje podrobný popis výroby uherského salámu, počínaje výběrem a úpravou suroviny, sekáním masa, narážením díla do střev, uzením salámu studeným kouřem, jeho sušením a zaplísněním. Podrobně jsou popsány závady, které mohou při výrobě nastat a jejich příčiny.

Ve druhé části popisuje autor výrobu dvou druhů klobás a pěti druhů slaniny.

Obsah viz poslední snímek.

Celý popis

Související produkty

PORKERT Mlýnek na maso č.10
2 093 Kč
1 730 Kč bez DPH
Skladem > 10 ks
BROWIN Plnička klobás vertikální obj. 5 kg
4 235 Kč
3 500 Kč bez DPH
Skladem > 10 ks
Classic line Uherský salám TN 1Kg
286 Kč
255 Kč bez DPH
Skladem > 10 ks
Obal na salám NaloFaser S 40/50
10,29 Kč
8,50 Kč bez DPH
Skladem > 20 ks

Podobné produkty

Články