Knihy pro řezníky, udiče a masotariány

Vybrali jsme pro vás inspirativní a užitečné knižní tituly, díky kterým se posunete zase o krok vpřed, ať už chcete získat informace o zpracování masa, upéct vlastní chleba, vyrobit si domácí pálenku, nebo byste se rádi věnovali chovu hospodářských zvířat. 

V hlavní roli maso

Zajímá vás všechno okolo masa a jeho zpracování? Pak jste na správném místě. U nás najdete knihy o mase, které vám pomohou s jeho správným skladováním i opracováním do posledního kousku. Najdete tu zajímavé kuchařky s originálními recepty včetně speciální sekce, ve které se nacházejí knihy o uzení nebo knihy o grilování. Obohaťte své kulinářské dovednosti a objevte radost z vytváření lahodných pokrmů a vlastních produktů.

Upečte si křupavý chleba nebo začněte vyrábět vlastní jogurt

Pro milovníky domácího pečení chleba jsou k dispozici knihy, které podporují návrat k tradičnímu řemeslu. Tyto publikace nabízejí recepty na jedinečný domácí chléb a zároveň podporují kontrolu nad kvalitou surovin a procesem pečení. 

Chystáte se chovat hospodářská zvířata? V příručkách najdete vše potřebné

Zájemcům o chov zvířat nabízíme praktické příručky o chovu slepic, koz, ovcí, králíků a dalších. Odhalte, jak se optimálně starat o své zvířecí společníky, a získejte informace o vhodném výběru plemene nebo prevenci nemocí.

Pokračovat ve čtení
Strana 1 z 3 / 50 produktů celkem
Kniha - Výroba uherského salámu a uherských specialit
Značka: OSSIS

Belo Haluška sepsal tuto brožuru v roce 1939 a vydal ji vlastním nákladem.

Skladem > 20 ks
9. 9. u vás
100 Kč
100 Kč bez DPH

AGRAL Časopis - Potravinářská Revue 2/2024
Značka: AGRAL

Potravinářská Revue se vydává od května 2004, a to na počest vstupu naší země do Evropské unie. Je koncipován jako časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod a toto je i jeho podtitul. Ideově navazuje…

Skladem > 5 ks
9. 9. u vás
179 Kč
179 Kč bez DPH

Grada Udírny a uzení Egon Binder
Značka: Grada
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak…
Skladem > 10 ks
9. 9. u vás
179 Kč
179 Kč bez DPH

Nakladatelství Jan Vašut Pečeme chleba Anna Walz

Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste…

Skladem > 5 ks
9. 9. u vás
179 Kč
179 Kč bez DPH

Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře Václav Šedivý
Značka: OSSIS
Bez počítání se řezník ani uzenář neobejdou. Ale nemějte strach, pro přepočty norem vystačíte s procenty a trojčlenkou. Formát A5, 100 stran, brožovaná vazba.
Skladem > 10 ks
9. 9. u vás
196 Kč
196 Kč bez DPH

Nakladatelství Jan Vašut Chováme ovce Dorothee Dahl

Knížka pro zájmové chovatele ovcí a pro všechny, kteří se jimi chtějí stát.

Skladem 5 ks
9. 9. u vás
199 Kč
199 Kč bez DPH

Nakladatelství Jan Vašut Chováme králíky Axel Gutjahr

Máte rádi králíky, ale nechcete je mít jako mazlíčky v bytě? Zajímáte se spíše o jejich držení coby hospodářských zvířat? S touto prakticky orientovanou příručkou budete optimálně vyzbrojeni ke svým…

Skladem 4 ks
9. 9. u vás
199 Kč
199 Kč bez DPH

Nakladatelství Jan Vašut Chováme kozy Ann-Marie Hagenkötter

Kozy jsou nejen hezká zvířata, ale také mají – jak se říká – „pod čepicí“. A jsou to velké komediantky. Stále více lidí se věnuje jejich zájmovému chovu, při němž lze zažít spoustu legrace. 

Skladem > 5 ks
9. 9. u vás
199 Kč
199 Kč bez DPH

Kniha - Srdce Řezníkovo
Značka: OEM

Sbírka básní Oldřicha Straky přináší unikátní pohled na svět, kde se mísí poctivé řeznické řemeslo s hlubokou poezií. Už máte svého řezníka, co píše básně? Oldřich, stojící za značkou OCG, masodomů,…

Skladem > 10 ks
9. 9. u vás
210 Kč
210 Kč bez DPH

Grada Uzeni, nakládání a konzervování masa Bernhard Gahm
Značka: Grada
Věpřové, hovězí, jehněčí, drůběží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má…
Skladem > 20 ks
9. 9. u vás
249 Kč
249 Kč bez DPH

Prakul Kniha - Jídlo S.R.O.
Značka: Prakul

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem.

Skladem 4 ks
9. 9. u vás
249 Kč
249 Kč bez DPH

Nakladatelství Jan Vašut Domácí zpracování zvěřiny Carsten Bothe

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování…

Skladem 2 ks
9. 9. u vás
249 Kč
249 Kč bez DPH

Nakladatelství Jan Vašut Domácí pálenky a likéry Carsten Bothe

Alkohol se v dějinách lidstva objevuje odpradávna: vzpomeňme jen na medovinu Germánů a Keltů, pivo starověkých Egypťanů nebo na víno a jablečné víno křesťanského středověku.

Skladem 4 ks
9. 9. u vás
249 Kč
249 Kč bez DPH

Grada Vše o uzení Vladimír Dyk
Značka: Grada
Povinná četba pro uzenáře? Pokud ještě nejste ostřílený domácí uzenář a chcete se teprve rozkoukat, jistě oceníte knihu Vše o uzení, ve které najdete potřebné rady do začátku. Inspiraci tu ale najdou…
Skladem > 20 ks
9. 9. u vás
249 Kč
249 Kč bez DPH

Prakul Kniha - Sváteční spolehlivé recepty, rady a postupy
Značka: Prakul

Malá ochutnávka obsahu: Legendy české kuchyně, kterým po generace patří čestné místo na našich svátečních stolech: obložený chlebíček-v hitparádě TOP 16 nejoblíbenějších…

Není skladem
269 Kč
269 Kč bez DPH

Německo-český a česko-německý slovník pro masnou výrobu Karel Smolka
Značka: OSSIS
Německý slovník pro obor technologie masa. Formát A5, 224 stran, šitá vazba v laminovaných kartonových deskách.
Skladem > 10 ks
9. 9. u vás
290 Kč
290 Kč bez DPH

Prakul Kniha - Jednoduše a dokonale - Kuře
Značka: Prakul

Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE.

Skladem > 5 ks
9. 9. u vás
299 Kč
299 Kč bez DPH

Nakladatelství Jan Vašut Domácí jogurt, tvaroh a sýr Cosima Bellersen Quirini

Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry,…

Skladem 2 ks
9. 9. u vás
299 Kč
299 Kč bez DPH

Nakladatelství Jan Vašut Domácí zabijačka Carsten Bothe

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka – ty domácí chutnají prostě lépe!

Skladem > 5 ks
9. 9. u vás
299 Kč
299 Kč bez DPH

Prakul Kniha - Jednoduše a dokonale - Zelenina a luštěniny
Značka: Prakul

V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí:Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY.

Skladem 5 ks
9. 9. u vás
299 Kč
299 Kč bez DPH

Nakladatelství Jan Vašut Chováme slepice Robert Höck

Praktická příručka pro všechny, kdo chtějí chovat slepice na zahradě a cení si jich nejen coby užitkových, ale i přátelských domácích zvířat.

Skladem 4 ks
9. 9. u vás
299 Kč
299 Kč bez DPH

Prakul Kniha - Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina
Značka: Prakul

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává novou kuchařku Jednoduše & dokonale - RYBY, DRŮBEŽ, ZVĚŘINA

Skladem 5 ks
9. 9. u vás
299 Kč
299 Kč bez DPH

Prakul Kniha - Jednoduše a dokonale - Maso
Značka: Prakul

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. 

Skladem 2 ks
9. 9. u vás
299 Kč
299 Kč bez DPH

Prakul Kniha - Grilování tipy a postupy krok za krokem
Značka: Prakul

Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana.…

Skladem 5 ks
9. 9. u vás
299 Kč
299 Kč bez DPH