Střeva skopová solená řásněná 19/21 IA 274,2m

Střeva skopová solená řásněná 19/21 IA 274,2m

Skladem > 10 ks
9. 9. u vás
Ihned k odběru na 1 prodejně
1 305 Kč
1 165 Kč bez DPH
Férová cena
Našli jste někde lepší cenu?
Kontaktujte nás a cenu dorovnáme.
Kód produktu: 9110855E

Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, trampské cigáro, ale i na vinné klobásy. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě a necháme nejlépe 12 hodin před použitím namočené. Před narážením je vložíme do vlažné vody (max. do 35 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a byla ideálně rozmočená. Poté jen plastovou trubici na které jsou střeva připravené navlékneme na trubici narážecí, plastovou trubici vytáhneme tak aby střeva zůstala na trubici narážecí a můžeme začít plnit. 
Toto balení střev obsahuje několik plastových trubiček na kterých jsou střeva navléknutá. Celkem jsou v balení 3 klasické svazky, celkem tedy 274,2 metru skopových střev.
Takto připravená střeva vám při práci ušetří spoustu času při navlékaní střev na narážecí trubici.

Skopová střeva skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C.

Balení střev je vhodné pro cca 39 kg díla

Návod:

1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě a necháme ponořené ve vodě cca 12hodin.

2. Před narážením vložíme do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a byla ideálně rozmočená.

3. Poté je můžeme začít plnit.

Celý popis

Technické parametry

Délka:
274.2 m
Průměr:
19 - 21 mm
Druh masného výrobku:
párky a špekáčky
Název masného výrobku:
trampské cigáro ,vinná klobása
Spotřeba střeva:
274,2 m střev / 39 kg výrobku
Všechny parametry

Související produkty

PORKERT Mlýnek na maso č.32
4 113 Kč
3 399 Kč bez DPH
Skladem > 5 ks
Narážka horizontální 3L
5 929 Kč
4 900 Kč bez DPH
Skladem 2 ks
Provázek uzenářský bělený 105 x 10, 125g
152 Kč
126 Kč bez DPH
Skladem > 20 ks

Podobné produkty

Články