Maso je odjakživa oblíbenou složkou naší stravy a stejně tak masné výrobky. Aby dobře držely konzistenci a byly v přijatelné formě pro koncového zákazníka, je třeba na jejich výrobu používat kvalitní obaly, jako jsou přírodní střívka. Pokud hledáte střívka na klobásy, párky, tlačenky, čabajky, špekáčky a mnoho dalších oblíbených masných výrobků, pak jste tu správně. V naší nabídce najdete přírodní střeva té nejvyšší kvality, která u nás procházejí důkladnou kontrolou.
Kalibr střeva označuje průměr nafouknutého střeva v milimetrech. Počítejte s tolerancí 2 mm. Pokud tedy budete potřebovat například střeva na klobásy, sáhněte po vepřových střevech kalibru 30/32. Na jelita a jitrnice se pak hodí přírodní střeva většího kalibru.
Přírodní střívka se podle kvality označují IA, A, AB
Při výrobě tradičních specialit můžete využít všechny druhy přírodních střívek z jatečních zvířat – hovězí, vepřová a skopová.
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, trampské cigáro, ale i na vinné…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, trampské cigáro, ale i na vinné…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, trampské cigáro, ale i na vinné…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, trampské cigáro, ale i na vinné…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy.
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párečků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, ale i na vinné klobásy.
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párečků nebo vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky nebo na vinné klobásy.…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na výrobu špekáčků. Příprava před plněním je velice…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy.
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na výrobu špekáčků. Příprava před plněním je velice…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy i jitrnice. Příprava před plněním je…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, ale i na vinné klobásy. Příprava…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích jitrnic a jelit. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na jitrnice, ale i na jelita. Příprava před…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích uzenin. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na jitrnice, jelita a špekáčky. Příprava před plněním je…