Marináda je tekutá směs koření, bylinek, oleje a dalších ingrediencí, která se používá k dochucení všech druhů masa, zeleniny nebo sýrů. Potraviny díky ní získají specifickou chuť, typické aroma i barvu.
V naší nabídce najdete klasické i pikantní marinády na maso, zeleninu a sýry. Řada marinád je v praktickém a uzavíratelném balení, takže je můžete použít příště znovu. Vyzkoušejte například vynikající marinádu na krkovici nebo marinádu na kuřecí maso s česnekem v hlavní roli. Poohlížíte se po marinádě na žebra? Udělejte je nasladko a vyzkoušejte marinádu Ribs Smokey. U sladších marinád, které obsahují cukr nebo med, je lepší potřít maso až v závěru grilování, aby se cukr nespálil. Maso získá glazuru, která připomíná kůrčičku. Na křídla se pak skvěle hodí BBQ marináda. Vyberte si u nás z široké nabídky marinád na grilování bez glutamátu.
U nakládání je důležité, aby maso zůstalo ponořeno do speciální směsi minimálně 30 minut, hovězí i 24 hodin. Maso díky kyselinkám obsaženým v marinádě zkřehne. Použijte skleněnou či nerezovou nádobu a naloženou směs zakryjte potravinovou fólií, aby k potravinám nemohl vzduch, a dejte odpočinout do lednice.
Marináda s medvědím česnekem má velice jemnou chuť. Je zeleně zbarvená a skvěle se hodí na steaky. Dávkování: 70-100 gramů na kilo masa OG – bez glutamátu
Tato marináda s hrubým kořením na steaky si najde oblibu především u těch, kteří mají rádi lehce pikantní chuť. Kvalitní výrobek od společnosti Gastro line najde využití při nakládání drůbeže,…
Rubiera je vysoce kvalitní marináda s hrubou frakcí. Vyznačuje se hustou konzistencí, oku lahodící červenou barvou a skvělou chutí. Dávkování: 70-100 gramů na kilo masa OG – bez glutamátu
Kvalitní marináda od společnosti Gastro line je vhodná na vepřové, hovězí a ovčí maso, drůbež a zvěřinu. Dávkování: 70-100 gramů na kilo masa OG – bez glutamát
Představujeme novinku - olejovou marinádu Churrasco v praktickém a znovu uzavíratelném balení o obsahu 300 g. Tato marináda je klíčem k přípravě autentických brazilských grilovaných pokrmů plných…
Marináda z mexického koření se používá ke kořenění pikantních grilovaných masových specialit, na ragú a krájená masa připravovaná na pánvi. Nová řada představuje požitek bez přidaného palmového oleje…
Vyzkoušejte něco nového. Toscana je chutná marináda, která se hodí na kuřecí maso, krkovici, žebra a další druhy mas. Lze ji použít také k nakládání sýrů a zeleniny.
Je libo letmý dotek Asie? Vynikající marináda s příchutí pepře a kari neobyčejné vůně.
Marináda Steakstar je ideální pro marinování masa. Marináda zajišťuje aromatický a chutný zážitek z grilování. 100g na 1kg masa. Před použitím marinádu promíchejte. Kousky masa je nutné marinovat…
Thajská marináda z citronového koření se používá ke kořenění pikantních grilovaných masových specialit, smažených ragú a krájených mas.
Vyzkoušejte něco nového. Lucullus je chutná marináda příjemné vůně, která Vašemu jídlu dodá jiný rozměr.
Představujeme naši novou lahodnou olejovou marinádu Summer BBQ od značky Gastro Line. S obsahem 300 g ve znovu uzavíratelném balení máte v ruce klíč k přípravě perfektního letního grilování, plného…
Tato marináda s hrubým kořením na steaky si najde oblibu především u těch, kteří mají rádi lehce pikantní chuť. Kvalitní výrobek od společnosti Gewürzmüller najde využití při nakládání zvěřiny,…
Rubiera je vysoce kvalitní marináda s hrubou frakcí. Vyznačuje se hustou konzistencí, oku lahodící červenou barvou a skvělou chutí. OG – bez glutamátu
Výrazná chuť a vůně česneku ve spojení s kombinací bylinek vytváří dokonalou chuť. Užijte si dokonale vyváženou marinádu. Výrobek od společnosti Gewürzmüller se hodí k nakládání masa, sýrů nebo…
Kvalitní marináda od společnosti Gastro line je vhodná na vepřové, hovězí a ovčí maso, drůbež a zvěřinu. OG – bez glutamátu
Představujeme novinku- olejovou marinádu Churrasco v praktickém balení o obsahu 4 kg. Tato marináda je klíčem k přípravě autentických brazilských grilovaných pokrmů plných chuti a vášně, přímo z…
Vyzkoušejte něco nového. Toscana je chutná marináda, která se hodí na kuřecí maso, krkovici, žebra a další druhy mas. Lze ji použít také k nakládání sýrů a zeleniny.
Marináda z mexického koření se používá ke kořenění pikantních grilovaných masových specialit, na ragú a krájená masa připravovaná na pánvi.
Thajská marináda z citronového koření se používá ke kořenění pikantních grilovaných masových specialit, smažených ragú a krájených mas.
Marináda Steakstar je ideální pro marinování masa. Marináda zajišťuje aromatický a chutný zážitek z grilování. Před použitím marinádu promíchejte. Kousky masa je nutné marinovat alespoň 12 hodin.