První tekuté ochucovadlo se začalo vyrábět už v osmdesátých letech 19. století! Silně aromatický tekutý přípravek byl vynalezen ve Švýcarsku. Základní složkou švýcarské receptury byl extrakt z libečku. Tradiční tekutá přísada je ideální na dochucení všech druhů polévek, omáček a zeleniny.
Tekutá přísada pro dochucování pokrmů.
První tekuté ochucovadlo se začalo vyrábět už v osmdesátých letech 19. století! Silně aromatický tekutý přípravek byl vynalezen ve Švýcarsku. Základní složkou švýcarské receptury byl extrakt z libečku. Tradiční tekutá přísada je ideální na dochucení všech druhů polévek, omáček a zeleniny.
Složení
Pitná voda, jedlá sůl, sojový bílkovinný hydrolyzát, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutamát sodný, cukr, barvivo: amoniak-sulfitový karamel, aroma. Výrobek může obsahovat: obiloviny obsahující lepek, vejce, mléko (včetně laktózy), hořčici, celer, arašídy a sezam.