100% ječné kroupy jsou skvělou volbou pro použití v zabijačkových produktech, zejména v zabijačkové polévce nebo kroupových jelitech.
S vysokým obsahem sacharidů (včetně vlákniny), bílkovin, vitamínů B a E, železa a dalších živin jsou kroupy nezbytnou ingrediencí pro zabijačkové pokrmy.
Kroupy jsou oblíbenou součástí pochoutek spojených se zabijačkovou sezónou a zimními měsíci. Používají se jako samostatná příloha k masu, přísada do polévek a kaší nebo jako nedílná součást oblíbených šouletů a dalších pokrmů, včetně kroup s krví.
Při přípravě kroup je důležité nejprve je propláchnout ve vlažné vodě a následně je uvařit ve vodě v poměru 4:1 po dobu půl hodiny, dokud nezměknou. Pokud budou kroupy použity jako přísada do jídla, doporučuje se je uvařit zvlášť, aby nedošlo k zakalení pokrmu.
100% ječné kroupy vhodné jako přísada do zabijačkových produktů, zejména do zabijačkové polévky nebo kroupových jelit. Kroupy se vyznačují vysokým obsahem sacharidů (včetně vlákniny), bílkovin,…