Žádná letní grilovačka se nemůže obejít bez nakládané zeleniny. Ať už sázíte na klasické okurky, cibulky či mladou kukuřici, alfou a omegou úspěchu je vždy správně připravený nálev, který dodává…
Dostali jste od sousedky koš meruněk, ale koláčů jste již přejedení? Zkuste si z nich připravit výtečný džem. A pokud máte čas, můžete si pohrát s chutěmi. Jednodruhové džemy jsou klasikou, která…
Máte doma děti, kterým rádi dopřáváte domácí výrobky? Už jste jim zkusili dát zdravý bílý jogurt s domácím džemem? A co říkají na čerstvé koblihy? Nic z toho se neobejde bez ovocného džemu. Zapomeňte…
Zbožňujete džemy ale chcete se vyhnout nadměrné konzumaci sacharózy? Nevěšte hlavu. Díky Želírfixu s ovocným cukrem, si můžete vyrobit domácí džemy za použití fruktózy, která Vám je osladí stejně…
Aby vám šlo želírování skutečně od ruky, máme pro vás skvělý JamFix 1:1. Výborný je především pro kyselé ovoce. A protože ve složení najdete pouze cukr, pektiny a kyselinu citrónovou, perfektně se…
100% ječné kroupy vhodné jako přísada do zabijačkových produktů, zejména do zabijačkové polévky nebo kroupových jelit. Kroupy se vyznačují vysokým obsahem sacharidů (včetně vlákniny), bílkovin,…
Praganda je speciální solící směs na uzenářské výrobky. Tato sůl zaručuje krásnou barvu masa, ochranu masa před mikroorganismy a rychlé proležení. Solící dusitanová směs Praganda® (tzv. rychlosůl) se…
Kompoty u vás nefrčí, ale po dobrých marmeládách a džemech se vždy slehne zem? Aby byly ještě lepší, máme pro vás skvělý JamFix 3:1, který si hravě poradí s každým sladším ovocem a vykouzlí z něj…
Už se těšíte na letošní sklizeň ovoce? Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí džem. A protože…
Tento výrobek není obyčejná směs koření, ale během hodiny můžeme připravit chutnou domácí huspeninu. Kdy nemusíte používat vepřové na maso s kůží a kousky kůže, ale můžete využít drůbeží nebo směs…
Dáváte při slazení přednost třtinovému cukru? Už jste jej někdy využili i při zavařování? Třtinový želírovací cukr 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád z hodně sladkého ovoce. Žádný další cukr…
Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, zkuste vytvořit džemy netradičních chutí. Chcete mixovat jablka se skořicí či…
Patříte k milovníkům palačinek či lahodného perníku? V tom případě by ve vaší spíži neměly chybět skleničky s ovocnými džemy. A protože není nic lepšího, než vlastnoručně připravený džem, máme pro…
Víte, jaký je jeden z nejoblíbenějších druhů ovoce? Tipovali jste jahody? Správně! Jahody milují děti i dospělí. Nejlepší jsou samozřejmě čerstvé. Pokud však dojdou, neexistuje lepší džem, než právě…
Domácí zavařování je v kurzu. Proto neváhejte a připravte si sladký džem, kterému vaše chuťové pohárky neodolají. Pokud sáhnete po želírovacím ovocném cukru od Labety, odpadnou vám starosti s tím, co…
Při pohledu na koše sklizeného ovoce si říkáte, že se letošní úrodě dařilo? Jahody, meruňky, hrušky, švestky - ať už máte jakékoli ovoce, nezapomeňte si z něj připravit i pár skleniček chutného…
Majoránka od značky Nature Line. Tato aromatická bylina přinese do vaší kuchyně vůni a chuť, která okouzlí vaše smysly a oživí vaše pokrmy.
Majoránka je známá svým lahodným a specifickým aroma, které…
První tekuté ochucovadlo se začalo vyrábět už v osmdesátých letech 19. století! Silně aromatický tekutý přípravek byl vynalezen ve Švýcarsku. Základní složkou švýcarské receptury byl extrakt z…
Středně pálivé mexické papričky Jalapeño patří k nejznámějšímu druhu chilli na světě. Zelená Jalapeña jsou nedozrálá a jsou více pálivá než ta červená. Prášek z této papričky se stane oblíbeným…
Středně pálivé mexické papričky Jalapeño patří k nejznámějšímu druhu chilli na světě. Červená Jalapeña jsou plně dozrálá. Mají plnější paprikovou chuť a výraznější sladkost než ta zelená. Prášek z…
Cayenne jsou vítaným hostem každé kuchyně, ve které se vaří s pikantní chutí. Tyto červené, tenké a špičaté papričky pomleté na jemný prášek mají střední pálivost a jsou oblíbené po celém světě.…