Vepřová konečnice je vhodný přírodní obal pro výrobu salámů a paštik.
Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit.
Vepřová konečnice je vhodný přírodní obal pro výrobu salámů a paštik. Průměr konečnice je cca 6cm.
Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit.
Vhodné cca na 0,8-1,1 kg díla
Návod:
1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.
2. Vložíme je do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec.
3. Poté je můžeme začít plnit.