Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Řeznický motouz je naprosto nepostradatelnou pomůckou při přípravě jídla v domácnostech i profesionálních gastroprovozech. Někdy se zkrátka stane, že maso nechce držet tvar nebo z něj padá nádivka, a pak je na čase sáhnout po praktickém vázacím provázku nebo uzenářské síťce na pečení.
Provázky využijete hlavně během vázání klobás, rolád, špekáčků, tlačenek nebo třeba salámů. Při výběru sledujte především jejich tloušťku. Jednotlivé parametry řeznických provázků si snadno vyfiltrujete na začátku naší nabídky. Nabízíme řeznické provázky různých barev i v neutrální bílé.
Při jakémkoli vázání se nebojte maso pořádně utáhnout. Jedině tak si zachová požadovaný tvar a rovnoměrně se propeče. Během pečení maso částečně ztrácí svůj objem, a tím pádem je dobře utažený provázek nutností. Povolený z masa snadno sklouzne. Nejčastěji se maso váže tak, že se motouz podsune pod masem, zaváže a pak křížem váže po celém obvodu masa. Druhý častý způsob pak spočívá v tom, že si kolem zápěstí omotáte smyčku a tu postupně navazujete. Každý kuchař má oblíbenou jinou metodu.