Umělé střívka Nalo Net je perfektní střívka pro uzenou syrovou klobásu a vařenou klobásu a je vhodná také pro šunkové výrobky nebo tavený sýr. Díky dobré přilnavosti k masu po celou dobu zrání a sušení zůstává obal vždy pevně přichycen k masu. Potah z celulózových vláken má pevně ukotvenou a tuhou síť. Zvláště nápadné jsou atraktivní obrysy, které má hotový výrobek díky pevné síti.
Umělé střívka Nalo Net je perfektní střívka pro uzenou syrovou klobásu a vařenou klobásu a je vhodná také pro šunkové výrobky nebo tavený sýr. Díky dobré přilnavosti k masu po celou dobu zrání a sušení zůstává obal vždy pevně přichycen k masu. Potah z celulózových vláken má pevně ukotvenou a tuhou síť. Zvláště nápadné jsou atraktivní obrysy, které má hotový výrobek díky pevné síti.
Vlastnosti:
Obal z celulózových vláken přírodní barvy je bez chuti, nepropouští tuk a lze jej udit. Dále se střívko vyznačuje přesností kalibru a definovanou přilnavostí masa a umožňuje rovnoměrný průchod kouře střívkem při uzení. Voštinová síť je vizuálně přitažlivá svým vnějším tvarem i nařezáním.
Pokyny pro zpracování:
Obal z celulózových vláken skladujte na chladném a suchém místě, ale chraňte před mrazem. Toto umělé střívko je třeba před použitím vložit na cca 15 minut do vlažné vody a poté jej naplnit na doporučenou jmenovitou ráži. Při uzení střev se vyhněte kondenzaci a nadměrnému vysoušení. Po uzení ochladíme vodou na požadovanou teplotu jádra.