Vakuování potravin je velmi efektivním způsobem, jak udržet potraviny co nejdéle čerstvé. Vakuovací sáčky jsou nepostradatelnou vychytávkou do domácnosti i gastroprovozů. Oceníte je při uchovávání zeleniny, která zůstane krásně křupavá, i masa, které bude stále stejně šťavnaté. A co je největším benefitem vakuování? Vakuované potraviny si zachovají všechny vitamíny a samozřejmě původní chuť.
Vakuovací sáček ochrání potraviny před plísněmi, bakteriemi nebo škůdci. Jídlo zůstane v bezpečí i před nežádoucí vlhkostí. Právě ta často zapříčiní, že původně křupavé potraviny získají gumovou konzistenci a mdlou chuť. Vakuované potraviny se mnohem lépe skladují. Není třeba, abyste používali velké množství plastových krabiček nebo vkládali potraviny do nepříliš funkčních plastových sáčků.
Vakuovací sáčky nabízíme v různých velikostech, abyste mezi nimi našli přesně ty, které vám budou nejvíc vyhovovat a které aktuálně potřebujete. Pokud například hledáte ideální sáčky do vakuovačky, pak je najdete v sekci hladké sáčky pro komorové baličky. Díky zracím sáčkům pro staření masa docílíte zase perfektně zralého masa vynikající chuti.
Sous-vide je metoda vaření potravin ve vakuu při konstantně nízké teplotě. Ať už se rozhodnete pro přípravu masa, ryb, nebo třeba zeleniny, budou se vám hodit kvalitní pečicí sáčky. Různé sáčky pro vaření ve vodní či parní lázni najdete v sekci varné sáčky pro sous-vide. V naší nabídce dále najdete například smrštitelné sáčky nebo strukturované sáčky pro sací a lamelové baličky.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Varný sáček pro vakuovou baličku.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Varný sáček pro vakuovou baličku.
Rozměry sáčku 160 x 250 mm. Cena je za 1 sáček.
Sáčky se mohou zahřát až na 70°C po dobu až 2 hodin nebo vydrží zahřátí na 100°C po dobu až 15 minut.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Vakuovací sáčky určené k dozrávání sýrů jsou navrženy tak, aby byly vhodné pro použití v sýrárnách bez zracích sklepů nebo pro oblasti s obtížemi v udržení ideálního zracího prostředí. Tyto sáčky…
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Varný sáček pro vakuovou baličku.








