Sada tří nožů pro různá použití.
Japonský nůž
Otvory na čepeli snižují řezný odpor a vroubkované okraje umožňují dokonalý řez. Čepel díky tomu s každým řezem klouže s menším třením. Díky umělohmotné rukojeti s ochranným krytem se nástroj bezpečně a pohodlně drží.
Kuchařský nůž
Kvalitní nůž do kuchyně s čepelí z chrom-molybdenové oceli a ergonomickou rukojetí, která umožňuje pevný a pohodlný úchop.
Nůž na zeleninu
Menší nůž vhodný především ke krájení zeleniny. Solidní čepel a rukojeť umožňují efektivní a pohodlnou práci v kuchyni.
Nože lze umývat v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.