Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Kutr je zařízení, které se využívá v profesionální gastronomii a potravinářském průmyslu ke zpracování potravin. Dokáže rozmělnit suroviny, míchat je s dalšími přísadami, jako je například koření a zhutnit celou směs. První kutry vznikly už v 19. století. Od té doby se technologie významně vylepšila a kutr se stal nedílnou součástí potravinářských výroben. Existují i domácí kutry na zpracování masa.
Hrncový kutr: Tento typ se využívá pro větší objem potravin.
Kutr s otočnou mísou: Mísa se během procesu rozmělňování otáčí kolem své osy a potraviny se v ní rozmělňují a zároveň míchají.
Kontinuální kutr: Tento typ najde uplatnění především ve velkých potravinářských provozech, jako jsou výrobní linky, kde je potřeba rychlé a nepřetržité zpracovávání potravin.
Toto zařízení je ideální na rozmělňování masa, ale skvělou službu udělá i při sekání ovoce, zeleniny, ořechů nebo pečiva na strouhanku. Je to nenahraditelný pomocník při výrobě paštik, párků, vinných klobás apod.